Hit tega vikenda domišljijski akcijski spektakel AVATAR

V lanskem letu je število obiskovalcev Planetov Tuš Celje, Maribor, Novo mesto in Kranj preseglo magično številko milijon. Številne uspešnice tudi v letošnjem letu v kino dvorane vabijo številne obiskovalce.

V lanskem letu je število obiskovalcev Planetov Tuš Celje, Maribor, Novo mesto in Kranj preseglo magično številko milijon. Številne uspešnice tudi v letošnjem letu v kino dvorane vabijo številne obiskovalce.

Med uspešnicami, ki so v naše dvorane pritegnile največ obiskovalcev, izstopa domišljijski akcijski spektakel Avatar, ki ga v Planetih Tuš lahko doživite tudi skozi najnovejše posebne učinke 3D tehnologije. Od petka, 8., do nedelje, 10. januarja, si ga je ogledalo kar 5.528 gledalcev.

Sledijo mu akcijsko pustolovski misteriozni kriminalni triler Sherlock Holmes z 2.962 gledalci, romantična komedija Ljubezen, ločitev in nekaj vmes, ki si jo je ogledalo 1758 gledalcev. Četrto in peto mesto gledanosti zasedata družinska animirana domišljijska pustolovščina Planet 51 in družinska komedija Stara mačka. Minuli konec tedna je v naše kinodvorane filmska ponudba privabila skoraj 14.000 obiskovalcev.

Planeti Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kranju so lani postali nepogrešljiv del slovenskega kinematografskega trga in trga zabave, zato ni naključje, da smo konec lanskega leta v svojih kinodvoranah zabeležili milijontega obiskovalca.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.