Hit tega vikenda domišljijski akcijski spektakel AVATAR

V lanskem letu je število obiskovalcev Planetov Tuš Celje, Maribor, Novo mesto in Kranj preseglo magično številko milijon. Številne uspešnice tudi v letošnjem letu v kino dvorane vabijo številne obiskovalce.

V lanskem letu je število obiskovalcev Planetov Tuš Celje, Maribor, Novo mesto in Kranj preseglo magično številko milijon. Številne uspešnice tudi v letošnjem letu v kino dvorane vabijo številne obiskovalce.

Med uspešnicami, ki so v naše dvorane pritegnile največ obiskovalcev, izstopa domišljijski akcijski spektakel Avatar, ki ga v Planetih Tuš lahko doživite tudi skozi najnovejše posebne učinke 3D tehnologije. Od petka, 8., do nedelje, 10. januarja, si ga je ogledalo kar 5.528 gledalcev.

Sledijo mu akcijsko pustolovski misteriozni kriminalni triler Sherlock Holmes z 2.962 gledalci, romantična komedija Ljubezen, ločitev in nekaj vmes, ki si jo je ogledalo 1758 gledalcev. Četrto in peto mesto gledanosti zasedata družinska animirana domišljijska pustolovščina Planet 51 in družinska komedija Stara mačka. Minuli konec tedna je v naše kinodvorane filmska ponudba privabila skoraj 14.000 obiskovalcev.

Planeti Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kranju so lani postali nepogrešljiv del slovenskega kinematografskega trga in trga zabave, zato ni naključje, da smo konec lanskega leta v svojih kinodvoranah zabeležili milijontega obiskovalca.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.