Hit tega vikenda domišljijski akcijski spektakel AVATAR

V lanskem letu je število obiskovalcev Planetov Tuš Celje, Maribor, Novo mesto in Kranj preseglo magično številko milijon. Številne uspešnice tudi v letošnjem letu v kino dvorane vabijo številne obiskovalce.

V lanskem letu je število obiskovalcev Planetov Tuš Celje, Maribor, Novo mesto in Kranj preseglo magično številko milijon. Številne uspešnice tudi v letošnjem letu v kino dvorane vabijo številne obiskovalce.

Med uspešnicami, ki so v naše dvorane pritegnile največ obiskovalcev, izstopa domišljijski akcijski spektakel Avatar, ki ga v Planetih Tuš lahko doživite tudi skozi najnovejše posebne učinke 3D tehnologije. Od petka, 8., do nedelje, 10. januarja, si ga je ogledalo kar 5.528 gledalcev.

Sledijo mu akcijsko pustolovski misteriozni kriminalni triler Sherlock Holmes z 2.962 gledalci, romantična komedija Ljubezen, ločitev in nekaj vmes, ki si jo je ogledalo 1758 gledalcev. Četrto in peto mesto gledanosti zasedata družinska animirana domišljijska pustolovščina Planet 51 in družinska komedija Stara mačka. Minuli konec tedna je v naše kinodvorane filmska ponudba privabila skoraj 14.000 obiskovalcev.

Planeti Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kranju so lani postali nepogrešljiv del slovenskega kinematografskega trga in trga zabave, zato ni naključje, da smo konec lanskega leta v svojih kinodvoranah zabeležili milijontega obiskovalca.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več