Henkel Slovenija in Tuš bosta opremila glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcih

Skupaj s Henklom Slovenija smo pripravili dobrodelni projekt, katerega namen je opremiti glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcih. Sredstva za izvedbo projekta bomo namenili od prodaje Henklovih izdelkov izbranih blagovnih znamk v trgovinah Tuš.

Henkel Slovenija in Tuš bosta opremila glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcihSkupaj s Henklom Slovenija smo pripravili dobrodelni projekt, katerega namen je opremiti glasbene kotičke v 20 slovenskih vrtcih. Sredstva za izvedbo projekta bomo namenili od prodaje Henklovih izdelkov izbranih blagovnih znamk v trgovinah Tuš. Vrtce, kjer bomo opremili glasbene kotičke, bomo izbrali s pomočjo natečaja, za privlačne nagrade pa se lahko potegujejo tudi posamezniki oz. njihovi otroci.

S Henklom Slovenija smo ponovno združili moči in pripravili dobrodelni projekt. Tokrat bomo uredili 20 glasbenih kotičkov v slovenskih vrtcih. K uspehu dobrodelne akcije in s tem k razvoju kreativnosti in veseli igri otrok v slovenskih vrtcih lahko prispeva vsakdo z nakupom izdelkov blagovnih znamk Persil, Rex, Perwoll, Silan, Bref, Pril in Somat družbe Henkel v trgovinah Tuš do 5. januarja 2010. Glasbene kotičke v izbranih vrtcih bomo opremljali v začetku prihodnjega leta.

Vzporedno smo organizirali nagradni natečaj in k sodelovanju povabili vse slovenske vrtce na eni strani ter potrošnike oz. njihove otroke na drugi. Tako smo otroke v vrtcih pozvali, da skupaj z njihovimi vzgojitelji napišejo pesmico ostalim malčkom v slovenskih vrtcih. Izmed prispelih pesmic bo komisija v sestavi predstavnikov družb Henkel Slovenija in Engrotuš ter priznanega glasbenika izbrala najlepših 20. Enote vrtcev, ki bodo prijavile najlepše pesmice, bomo nagradili z ureditvijo glasbenega kotička. Najlepšo izmed njih bo priznan glasbenik, član komisije, tudi uglasbil.

Sicer pa lahko v nagradnem natečaju sodelujejo tudi vsi kupci v naših trgovinah. Tam je namreč, na prodajnih mestih Henklovih izdelkov blagovnih znamk Persil, Rex, Perwoll, Silan, Bref, Pril in Somat, na voljo letak, kamor lahko otroci kupcev napišejo pesmico, se prijavijo v natečaj in se potegujejo za privlačno nagrado (otroško glasbilo). Na ta način bomo nagradili 20 otrok, ki bodo napisali najlepše pesmice.

Navodila za sodelovanje bodo vrtci prejeli po pošti, potrošnikom pa so na voljo na letaku na prodajnih mestih izdelkov blagovnih znamk Persil, Rex, Perwoll, Silan, Bref, Pril in Somat v trgovinah Tuš.

»Opremimo vrtcem glasbene kotičke! Za naše male muzikante!«

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.