Harry Potter in Svetinje smrti – 1. del ta četrtek že v Planetih Tuš

Filmski novosti tega tedna v Planetih Tuš sta težko pričakovani prvi del domišljijske pustolovščine Harry Potter in Svetinje smrti ter komedija Tamara Drewe. Mladinska komedija Gremo mi po svoje ostaja na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš.

Filmski novosti tega tedna v Planetih Tuš sta težko pričakovani prvi del domišljijske pustolovščine Harry Potter in Svetinje smrti ter komedija Tamara Drewe. Mladinska komedija Gremo mi po svoje ostaja na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš. Druga polovica meseca novembra se v Planetih Tuš začenja z zanimivim in raznolikim dogajanjem. Med drugim prihaja v Koper finalistka letošnjega izbora MTV European Music Award za najboljšega evropskega izvajalca, mlada romunska pevka INNA, v Kopru, Celju in Mariboru bodo za odlično zabavo poskrbeli Rock Partyzani, vikend se v Mariboru in Kopru z večeri stand up komedije začenja že s četrtkom, v Novem mestu se obeta zanimivo dogajanje za najmlajše, v Kranju pa odlična klubska vikend večera.

Ta teden prihajata v kinodvorane Planetov Tuš dve filmski novosti. Težko pričakovani prvi del zadnje, sedme knjige o mladem čarovniku Harryju Potterju. Domišljijska pustolovščina Harry Potter in Svetinje smrti se začne, ko se Harry, Ron in Hermiona podajo na nevarno odpravo, da bi izsledili in uničili skrivnost Mrlakensteinove nesmrtnosti in smrtonosnosti – Skrižvnov. Čisto sami in brez napotkov profesorjev ali zaščite profesorja Dumbledora se morajo trije prijatelji bolj kot kdaj prej zanesti eden na drugega. Toda temne sile med njimi jih lahko razdvojijo. Komedija Tamara Drewe pa je zgodba o mladi časopisni novinarki, ki se vrne v rojstno vas, da bi prodala podedovano hišo. Njen prihod v vasico povzroči veliko zanimivih in zabavnih pripetljajev med domačini. Tamara pa se znajde v vrtincu čustev, razpeta med dvema ljubimcema.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 20.359 gledalcev. Prvo mesto je ponovno prepričljivo osvojila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledalo 10.763 gledalcev. Novost preteklega tedna romantična komedija Lahka punca je s 1.791 gledalci osvojila drugo mesto lestvice. Z drugega na tretje mesto pa je zdrsnila grozljivka Žaga VII 3D s 1.593 gledalci. Peterico zaključujeta animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba in drama Socialno omrežje.

Pestro večerno dogajanje bo tudi ta teden v Planetih Tuš namenjeno vsem, željnim zabave. Vikend se ta teden v štajerski in primorski prestolnici začenja že s četrtkom, ko bosta za obilico smeha na večeru stand up komedije poskrbeli v Mariboru Vanči Žorž, v Kopru pa Lucija Ćirović. Prekaljeni glasbeni mački Rock Partyzani bodo v sredo nastopili v koprskem, v petek v celjskem, v soboto pa v mariborskem Planetu Tuš. V Celju bosta v soboto za nepozaben klubski večer z izborom glasbe poskrbela hišna DJ-ja Sid Templer in DJ Lazy. V petek v Mariboru in v soboto v Kranju bodo za odličen večer poskrbele vroče plesalke-točajke v kavbojski opravi – cowgirls. Klubski večeri pa bodo tudi v petek v kranjskem in v soboto v koprskem Planetu Tuš.

V Planet Tuš Koper prihaja v petek MTV zvezda, mlada romunska dance pevka INNA, dobitnica nagrade MTV European Music Award za najboljšo romunsko izvajalko in finalistka letošnjega izbora MTV European Music Award za najboljšega evropskega izvajalca. Vstopnice za njen koncert so pošle že v dobrih štirinajstih dneh.

Zanimivo bo v Planetih Tuš tudi ostalo dogajanje. V Kopru v petek ter v Mariboru v soboto ob 17. uri si lahko otroci ogledajo predstavo Cirkuški piknik, zgodbo o prijateljstvu in cirkuškem svetu klovnov, žonglerjev in akrobatov. V soboto popoldan bo v Mariboru nastopila zmagovalka šova Slovenija ima talent Lina Kuduzović. V Novem mestu bo klovnesa otroke v torek ob 17. uri popeljala v svet plesa, v petek popoldne pa si bodo lahko ogledali otroško predstavo Kako je nastal sneg. V Celju pa si lahko obiskovalci v avli Planeta ogledajo razstavo adventnih venčkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.