Harmonika mu gre bolje kot podiranje kegljev

Harmonika mu gre bolje kot podiranje kegljev Obiskovalce mariborskega Planeta Tuš je 29. marca s svojo duhovitostjo, sproščenostjo in prikazom bowling spretnosti ali bolje nespretnosti zabaval mladi slovenski mojster diatonične harmonike Boštjan Konečnik.

V dobrodelnem bowling tekmovanju pa je namen pomembnejši od doseženih točk. SKupaj z dnevnikom Večer rezultat zvezdnika vsakokrat pretopimo v znesek, ki se steka v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora. Boštjan Konečnik je tako s svojim rezultatom 61 točk, s katerim se je na zadnjem mestu izenačil z vedeževalko Karin, v dobrodelni sklad za otroke s posebnimi potrebami pribowlal kar 509 evrov.

Do sedaj se je v tekmovanju v bowling spretnostih, ki v Planetu Tuš v Mariboru poteka vsak drugi četrtek, pomerilo že enajst zvezdnikov. Na prvem mestu še vedno kraljuje glasbena skupina Skuter, sledijo pa ji skupina Nude, ekipa Reporterja Milana, Emil iz Bara 2, Atomik Harmonik, Rebeka, Vesele Štajerke, hrvaška glasbena skupina Karma, Žana, vedeževalka Karin in Boštjan Konečnik. Skupaj so zbrali že odličnih 9.639 evrov.

Ker se vedno hitreje bliža zaključek tekmovanja, je le še malo možnosti, da na prvem mestu kdo zamenja skupino Skuter. V četrtek, 12. aprila, vas bo tako v Planetu Tuš Maribor ob 20. uri pričakala zadnja zvezda, ki se bo potegovala za laskavi naziv zmagovalca zvezdniškega bowlinga. Kdo bo zadnji, ki bo s podiranjem kegljev pomagal pri zbiranju sredstev za otroke s posebnimi potrebami, vam še ne izdamo. Že sedaj pa vam lahko zaupamo, da se bodo zvezde v bowlingu pomerile še enkrat.