Gradnja Planeta Tuš v Mariboru poteka po načrtih

Dela na novem Planetu Tuš v Mariboru potekajo po načrtih. Postavitev montažne konstrukcije se že približuje koncu, Planet pa je s postavitvijo dela fasade že začel dobivati tudi svojo končno podobo.

Dela na novem Planetu Tuš v Mariboru potekajo po načrtih. Postavitev montažne konstrukcije se že približuje koncu, Planet pa je s postavitvijo dela fasade že začel dobivati tudi svojo končno podobo.

Postavljen je že velik del armirano betonske in jeklene konstrukcije objekta. S postavitvijo dela zunanje fasade pa se že kažejo prvi obrisi njegove končne zunanje podobe. Fasada bo zaključena do konca meseca februarja, sredi meseca pa se bodo že začela izvajati tudi notranja obrtna in instalacijska dela. Dela na objektu tako potekajo po zastavljenem načrtu, objekt s 16.000 m2 uporabnih površin pa bo že v začetku poletja naslednjega leta odprl vrata prvim obiskovalcem.

Zaradi izjemne pestrosti programov in storitev, ki jih bo Planet Tuš ponudil Mariboru, vlada za najem prostorov v njem izjemno zanimanje. Planet bo središče trgovine, zabave, druženja, kulinarike in rekreacije. Direktor naše družbe Aleksander Svetelšek je o izjemnem interesu povedal: ˝Povpraševanje po najemu prostorov v novem Planetu Tuš je tako intenzivno, da bi lahko danes oddali kar 2000 m2 prostorov več, kot jih imamo na razpolago.˝

V Planetu Tuš bo supermarket s kar 3000 m2 neto prodajnih površin. Trgovsko ponudbo bodo dopolnjevali multikino z osmimi kinodvoranami, kar dva tisoč sedeži, največjo kino dvorano in filmskim platnom v Sloveniji. V Planetu bo tudi moderna bowling dvorana s kar 20 elektronsko opremljenimi bowling stezami, biljard klub, otroško igrišče, gostinska ponudba ter bogata paleta najemniških lokalov. V celotnem objektu bo zaposlitev dobilo kar 250 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.