Gradnja Planeta Tuš v Mariboru poteka po načrtih

Dela na novem Planetu Tuš v Mariboru potekajo po načrtih. Postavitev montažne konstrukcije se že približuje koncu, Planet pa je s postavitvijo dela fasade že začel dobivati tudi svojo končno podobo.

Gradnja Planeta Tuš v Mariboru poteka po načrtihDela na novem Planetu Tuš v Mariboru potekajo po načrtih. Postavitev montažne konstrukcije se že približuje koncu, Planet pa je s postavitvijo dela fasade že začel dobivati tudi svojo končno podobo.

Postavljen je že velik del armirano betonske in jeklene konstrukcije objekta. S postavitvijo dela zunanje fasade pa se že kažejo prvi obrisi njegove končne zunanje podobe. Fasada bo zaključena do konca meseca februarja, sredi meseca pa se bodo že začela izvajati tudi notranja obrtna in instalacijska dela. Dela na objektu tako potekajo po zastavljenem načrtu, objekt s 16.000 m2 uporabnih površin pa bo že v začetku poletja naslednjega leta odprl vrata prvim obiskovalcem.

Zaradi izjemne pestrosti programov in storitev, ki jih bo Planet Tuš ponudil Mariboru, vlada za najem prostorov v njem izjemno zanimanje. Planet bo središče trgovine, zabave, druženja, kulinarike in rekreacije. Direktor naše družbe Aleksander Svetelšek je o izjemnem interesu povedal: ˝Povpraševanje po najemu prostorov v novem Planetu Tuš je tako intenzivno, da bi lahko danes oddali kar 2000 m2 prostorov več, kot jih imamo na razpolago.˝

V Planetu Tuš bo supermarket s kar 3000 m2 neto prodajnih površin. Trgovsko ponudbo bodo dopolnjevali multikino z osmimi kinodvoranami, kar dva tisoč sedeži, največjo kino dvorano in filmskim platnom v Sloveniji. V Planetu bo tudi moderna bowling dvorana s kar 20 elektronsko opremljenimi bowling stezami, biljard klub, otroško igrišče, gostinska ponudba ter bogata paleta najemniških lokalov. V celotnem objektu bo zaposlitev dobilo kar 250 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.