Gradnja Planeta Tuš v Mariboru poteka po načrtih

Dela na novem Planetu Tuš v Mariboru potekajo po načrtih. Postavitev montažne konstrukcije se že približuje koncu, Planet pa je s postavitvijo dela fasade že začel dobivati tudi svojo končno podobo.

Gradnja Planeta Tuš v Mariboru poteka po načrtih Dela na novem Planetu Tuš v Mariboru potekajo po načrtih. Postavitev montažne konstrukcije se že približuje koncu, Planet pa je s postavitvijo dela fasade že začel dobivati tudi svojo končno podobo.

Postavljen je že velik del armirano betonske in jeklene konstrukcije objekta. S postavitvijo dela zunanje fasade pa se že kažejo prvi obrisi njegove končne zunanje podobe. Fasada bo zaključena do konca meseca februarja, sredi meseca pa se bodo že začela izvajati tudi notranja obrtna in instalacijska dela. Dela na objektu tako potekajo po zastavljenem načrtu, objekt s 16.000 m2 uporabnih površin pa bo že v začetku poletja naslednjega leta odprl vrata prvim obiskovalcem.

Zaradi izjemne pestrosti programov in storitev, ki jih bo Planet Tuš ponudil Mariboru, vlada za najem prostorov v njem izjemno zanimanje. Planet bo središče trgovine, zabave, druženja, kulinarike in rekreacije. Direktor naše družbe Aleksander Svetelšek je o izjemnem interesu povedal: ˝Povpraševanje po najemu prostorov v novem Planetu Tuš je tako intenzivno, da bi lahko danes oddali kar 2000 m2 prostorov več, kot jih imamo na razpolago.˝

V Planetu Tuš bo supermarket s kar 3000 m2 neto prodajnih površin. Trgovsko ponudbo bodo dopolnjevali multikino z osmimi kinodvoranami, kar dva tisoč sedeži, največjo kino dvorano in filmskim platnom v Sloveniji. V Planetu bo tudi moderna bowling dvorana s kar 20 elektronsko opremljenimi bowling stezami, biljard klub, otroško igrišče, gostinska ponudba ter bogata paleta najemniških lokalov. V celotnem objektu bo zaposlitev dobilo kar 250 ljudi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več