Ful kontakt je s keglji vzpostavil kikbokser Uroš Urlep

Tokrat se je v Celjskem Planetu Tuš odvil predzadnji boj za pokal bowlinga zvezd. Od končnega finala nas tako loči le še slab mesec. Podelili ga bomo skupaj z Radiem Fantasy v začetku naslednjega leta.

Ful kontakt je s keglji vzpostavil kikbokser Uroš Urlep Tokrat se je v Celjskem Planetu Tuš odvil predzadnji boj za pokal bowlinga zvezd. Od končnega finala nas tako loči le še slab mesec. Podelili ga bomo skupaj z Radiem Fantasy v začetku naslednjega leta. Včeraj pa so se v bowlingu pomerili kar štirje naši uspešni športniki. Z nami so bili energični kikbokserji, Tomaž Barada, Uroš Urleb, Aleš Zemljič in Nuša Rajhar. S svojimi gibi v stilu Brucea Leeja in Chucka Norrisa so ogreli občinstvo.

Za najboljšega v bowlingu med štirimi športniki se je izkazal kikbokser Uroš Urlep, ki je za oskrbne dneve nove ‘Male hiše’ iz Pilštanja, prispeval največ točk in s tem 304.000 tolarjev. Ostali trije borilni mojstri so bowlali zelo dobro, vendar pa potrebujejo še nekaj treningov na bleščečem parketu, da bodo ujeli naše najboljše zvezdnike. Zvezde, ki so se do sedaj pomerile v celjski bowling dvorani, so zbrale skupaj že 3.414.000 tolarjev.

Pred zadnjo tekmo zvezdnikov pa je vrstni red sledeč: že nekaj mesecev vodi Velenjčan Peter Poles, za njim je rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa so prevzeli kikbokserji. Trojici najboljših sledi Six Pack Čukur, veslači – Matej Prelog, Luka Špik in Davor Mizerit, pevka Rebeka Dremelj in skupina Atomik Harmonik, Sebastian, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer, Saška Lendero in TrIIIple, zadnje mesto po uvrstitvi pa pripada energični Alya.

Kdo bo naš zadnji zvezdniški izzivalec? Bo imel dovolj znanja, da poleg kegljev podere tudi vrstni red najboljših treh na vrhu? Pridružite se nam na napeti tekmi! V bowlingu Planeta Tuš vas čakamo 29. decembra ob 20. uri z obilo zabave in seveda z bowlingom!

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več