Ful kontakt je s keglji vzpostavil kikbokser Uroš Urlep

Tokrat se je v Celjskem Planetu Tuš odvil predzadnji boj za pokal bowlinga zvezd. Od končnega finala nas tako loči le še slab mesec. Podelili ga bomo skupaj z Radiem Fantasy v začetku naslednjega leta.

Ful kontakt je s keglji vzpostavil kikbokser Uroš Urlep Tokrat se je v Celjskem Planetu Tuš odvil predzadnji boj za pokal bowlinga zvezd. Od končnega finala nas tako loči le še slab mesec. Podelili ga bomo skupaj z Radiem Fantasy v začetku naslednjega leta. Včeraj pa so se v bowlingu pomerili kar štirje naši uspešni športniki. Z nami so bili energični kikbokserji, Tomaž Barada, Uroš Urleb, Aleš Zemljič in Nuša Rajhar. S svojimi gibi v stilu Brucea Leeja in Chucka Norrisa so ogreli občinstvo.

Za najboljšega v bowlingu med štirimi športniki se je izkazal kikbokser Uroš Urlep, ki je za oskrbne dneve nove ‘Male hiše’ iz Pilštanja, prispeval največ točk in s tem 304.000 tolarjev. Ostali trije borilni mojstri so bowlali zelo dobro, vendar pa potrebujejo še nekaj treningov na bleščečem parketu, da bodo ujeli naše najboljše zvezdnike. Zvezde, ki so se do sedaj pomerile v celjski bowling dvorani, so zbrale skupaj že 3.414.000 tolarjev.

Pred zadnjo tekmo zvezdnikov pa je vrstni red sledeč: že nekaj mesecev vodi Velenjčan Peter Poles, za njim je rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa so prevzeli kikbokserji. Trojici najboljših sledi Six Pack Čukur, veslači – Matej Prelog, Luka Špik in Davor Mizerit, pevka Rebeka Dremelj in skupina Atomik Harmonik, Sebastian, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer, Saška Lendero in TrIIIple, zadnje mesto po uvrstitvi pa pripada energični Alya.

Kdo bo naš zadnji zvezdniški izzivalec? Bo imel dovolj znanja, da poleg kegljev podere tudi vrstni red najboljših treh na vrhu? Pridružite se nam na napeti tekmi! V bowlingu Planeta Tuš vas čakamo 29. decembra ob 20. uri z obilo zabave in seveda z bowlingom!

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več