Filmski premieri: Petletna zaroka in Na varnem

  • 1

Drugi junijski teden prihajata v Planete Tuš dve novosti. V sredo bo premierno predstavljena romantična komedija Petletna zaroka, v Mariboru pa bo v tem tednu tudi na ogled akcija Na varnem, ki se potem seli še v ostale Planete. Pri gledalcih med tem po štirih tednih ostaja najbolj gledana komedija Diktator. Disci Planet pa ta konec tedna vabijo na vroče zabave.

V Planetih Tuš bodo že v sredo premierno prikazali romantično komedijo Petletna zaroka. Zamisel za zgodbo o na videz idealnem paru, ki nikakor ne pride do oltarja, se je porodila pred štirimi leti. Nicholas Stoller je na Havajih snemal svoj režijski prvenec Pozabi Saro, ko je začel s Seglom premlevati ideje o predolgi zaroki. Po nekaj drugih projektih, ki so prekinili delo na tem scenariju, sta se vrnila k ideji, ki se dotika osnovnih vprašanj: Je zveza prava, tudi če ni popolna? Kako veš, kaj je dovolj popolno?
Druga filmska novost tedna, ki jo bodo premierno predvajali v Planetu Tuš Maribor, v naslednjih tednih pa še v ostalih Planetih, je akcija Na varnem. Nekdanji elitni agent dobi nalogo rešiti kitajsko deklico, ki so jo ugrabile Triade (kitajska organizirana kriminalna združba). Najti mora najboljšo možnost kako prelisičiti rusko mafijo, podkupljive newyorške uradnike in Triade same. V glavni vlogi nastopa Jason Statham (Transporter, Morilska elita).
Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 10.718 gledalcev. Na prvem mestu že četrti vikend zapored kraljuje komedija Diktator. Na drugem mestu je pristala novost minulega tedna, akcijska znanstvenofantastična grozljivka Prometej. Tretja je akcijska pustolovščina Sneguljčica in lovec, sledita pa ji tretji del Mož v črnem in sinhronizirana animirana družinska pustolovščina Pupijeva dogodivščina.

Junijska vročica se stopnjuje tudi v Discih Planet. V Kranju bo v petek Starogradski večer, v soboto pa zabava z DJ Klemzyem. V Kopru bo v petek nastopil Che Kandela, v soboto pa pripravljajo Dobrodelni koncert za Nika. V Celju bo vikend v znamenju klubskih zabav; v petek bo nastopil DJ Mel, v sobota pa DJ Kuky. Najboljši pevci osnovnih in srednjih šol celotne regije pa prihajajo v petek v Planet Tuš Maribor.

23. junija bo v Planetih Tuš Celje in Koper živahno do polnoči. Polnočno nakupovanje pod zvezdami prinaša mnoge popuste za vse obiskovalce. Avle Planetov Tuš sicer junija kipijo od dogodkov. Tudi ta petek bo potekala menjava sličic iz albuma Podvodni svet. V Planetih pa se nadaljuje tudi nogometna vročica in zabava za vse generacije.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelkov Hrenovke Wudy, maxipack, 1 kg, AIA-AGRICOLA ITALIAN (EAN: 8008110002275, rok trajanja 29. 9. 2022, 21. 10. 2022, 27. 10. 2022, 28. 10. 2022, 8. 11. 2022, 18. 11. 2022, 22. 11. 2022 in 24. 11. 2022) in Hrenovke Wudy, perutninske, vak. pak., 250 g … Več

  • Pri pregledu cen, ki so bile 19. septembra 2022 objavljene v primerjalniku cen osnovnih živil na spletni strani Naša super hrana, smo opazili več nepravilnosti, ki vplivajo na končni izračun košarice izdelkov za trgovine Tuš. Ob tem se v določenih primerih primerjajo cene neprimerljivih izdelkov, saj so izdelki lastnih blagovnih znamk … Več

  • 9

    V Beltincih je Tuš drogerija prenovila svojo drogerijo in jo popolnoma prilagodila sodobnemu trendom nakupovanja. Drogerija kupcem nudi prijetno nakupovalno izkušnjo ter s ponudbo sledi potrebam kupcev, za katere skrbijo izkušene svetovalke. V ponudbi najdete bogat izbor ponudbe ličil uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi tudi ponudbo naravnih in hipoalergenih ličil, svetovno znanih … Več