Filmske novosti tedna: družinska komedija Hop, znanstvena fantastika Jaz sem četrti

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta teden štiri novosti – družinska komedija Hop, znanstvena fantastika Jaz sem četrti, komedija Teden brez pravil in drama Svet je velik in rešitev je za vogalom. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend osvojila romantična komedija Gola zabava.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta četrtek tri novosti. Animirana družinska komedija Hop govori o najstniškem sinu velikonočnega zajca, ki si v življenju želi postati vse kaj drugega kot velikonočni zajec. Akcijski znanstveno-fantastični film Jaz sem četrti je napeta zgodba o Številki Štiri, ki je preoblečen v Johna Smitha iz domačega planeta Lorien pobegnil na Zemljo. V komediji Teden brez pravil pa se Jason Sudeikis in Owen Wilson v vlogah Freda in Ricka, naveličana življenja v zakonu, veselita tedna svobode, a kmalu ugotovita, da so predstave o samskem življenju daleč od resničnosti.

Dramo Svet je velik in rešitev je za vogalom bodo predvajali v kinih Planeta Tuš Kranj v sklopu Filmskega gledališča. Film je ganljiva pripoved o iskanju izgubljene identitete in pozabljenih korenin. Zgodba, v kateri pomaga ded svojemu vnuku, med igranjem backgammona, premagati obup in brezvoljnost ter zgodba, ki skozi popotovanje po Bolgariji išče izgubljene spomine in pozabljeno preteklost.

Do konca meseca aprila se bodo v Planetih Tuš zvrstile še druge filmske novosti – triler Cimra z Leighton Meester in Minko Kelly v glavnih vlogah, animirana družinska komedija Rio 3D, znanstvena fantastika Svetovna invazija: Bitka Los Angeles z Aaronom Eckhartom, družinska komedija Vitez in sitnež z Natalie Portman, Jamesom Francom in Zoey Deschanel v glavnih vlogah, akcija Hitri in drzni 5, kjer bosta ponovno blestela Vin Diesel in Paul Walker, znanstveno-fantastična akcija Jaz sem četrti z Alexom Pettyferjem v glavni vlogi, romantična komedija Kako veš z odličnim Jackom Nicholsonom, Owenom Wilsonom in Reese Witherspoon, drama Zajčja luknja z Nicole Kidman in Aaronom Eckhartom v glavnih vlogah in akcija Hitro maščevanje z Dwaynom Johnsonom in Billyjem Bobom Thorntonom. Konec meseca si bodo obiskovalci lahko ogledali še akcijsko pustolovščino Thor 3D z odličnim Anthonyjem Hopkinsom in nadarjeno Natalie Portman in dramo Circus Columbia. V Planetu Tuš Kranj bo ves mesec potekalo Filmsko gledališče z izbranimi filmskimi predstavami.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 8.361 gledalcev. Prvo mesto je s 3.127 gledalci osvojila romantična komedija Gola zabava. Na drugem mestu je triler Odklenjen, ki si ga je ogledalo 1.316 gledalcev. Tretje mesto pa je s 667 gledalci osvojil dokumentarec o Justinu Bieberju: Nikoli ne reci nikoli. Peterico najbolj gledanih filmov zaključujeta animirana družinska pustolovščina Rango in grozljivka Obred.

V preteklem vikendu je v Planetih Tuš potekalo zadnje od štirih tekmovanj za hišnega DJ-a posameznega Disca, ki bo naslednje tri mesece skrbel za glasbo na večernih dogodkih. V Mariboru bo prihodnje tri mesece publiko ogreval nov rezidenčni DJ, DJ Lexydee, v Celju DJ Podgy, v Kranju DJ Klemzy, v Kopru pa bo za zabavo skrbel DJ Liqour.
V Discih Planetov Tuš bodo ta petek za zabavo poskrbeli klubski večeri v ritmih housa, hip hopa, popa in r’n’b. V soboto se bo v celjskem Planetu Tuš v sklopu turneje Limited Edition predstavil trio Hannah Mancini, Sylvain in Mike Vale, ki je nastopill tudi na letošnji EMI, ob polni luni pa se bodo na Full Moon Party zabavali srednješolci v štajerski prestolnici. V aprilu se v Planetih Tuš obeta pestro koncertno dogajanje, saj bo v Mariboru nastopila skupina Tabu in srbska pop estradnica Ane Nikolić. V Celju že težko pričakujejo vroč koncert ene največjih glasbenih zvezd Balkana, Severine, Koper pa se ogreva za prihod Jana Plestenjaka.

Ta vikend se bo v Planetih Tuš zvrstilo kar nekaj predstav za otroke. V Mariboru bosta otroke zabavala Gusarski kapitan in Pika, ki bosta potovala na otok zakladov, v gorenjski in dolenjski prestolnici si bodo otroci lahko ogledali predstavo Škrat Ulala in skrivnost modrega kamna, v primorskem Planetu predstavo Trije prašički, v celjskem Planetu pa bo otroke obiskal medved Čalapinko. Meseca aprila bodo v Planetih Tuš potekale ustvarjalne delavnice na temo pomladnega prebujanja narave, otroke pa bo obiskal tudi velikonočni zajček.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več