Filmska premiera Projekt: otrok

  • 1

Zadnji predpočitniški teden prihaja na velika platna Planetov Tuš komedija Projekt: otrok, ki bo na ogled od jutri. Na lestvici gledanosti je v teh dneh po štirih tednih vodstva na drugo mesto zdrsnil Diktator, prva pa je akcijska pustolovščina Sneguljčica in lovec. Sobota bo najprej športno obarvana, saj bo v Celju potekal že 13. Tušev vzpon na Celjsko kočo. Koprski in celjski Planet pa bosta to soboto odprta do polnoči – nakupovanje pod zvezdami vabi!

V Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor bodo jutri, v četrtek, premierno predvajali komedijo Projekt: otrok. Jason in Julie (Adam Scott in Jennifer Westfeldt), samca nekaj čez trideset na Manhattnu, sta prijatelja že s faksa. Živita v isti zgrabi in si povsem zaupata – pri tem pa se niti najmanj ne privlačita. Kljub temu se odločita, da bi imela otroka. Ob tem želita njun odnos ohraniti na platonski ravni, da bi se ognila vsemu, kar otrok prinese v romantično razmerje … Film prihaja tudi v Planet Tuš Koper 5. julija, v Planet Tuš Novo mesto pa 19. julija.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 5.308 gledalcev. Na prvem mestu je po štirih tednih prišlo do menjave. Najbolj gledani film je postala akcijska pustolovščina Sneguljčica in lovec, Diktator pa je pristal na drugem mestu. Na tretje mesto je zdrsnila akcijska znanstvenofantastična grozljivka Prometej, sledita pa ji tretji del Mož v črnem in novost minulega tedna, romantična komedija Petletna zaroka.

To soboto, 23. junija, bo v Planetih Tuš Celje in Koper živahno do polnoči. Nakupovanje pod zvezdami prinaša mnoge popuste za vse obiskovalce. V avlah vseh Planetov Tuš se boste lahko veselili počitnic: za zabavno sobotno dopoldne v Novem mestu, Mariboru in Kranju, v Kopru in Celju pa popoldne bodo poskrbele prireditve Hura počitnice, kjer bomo vse obiskovalce presenetili s sladkimi dobrotami. V Planetih pa se ob evropskem prvenstvu v nogometu nadaljuje tudi nogometna vročica in zabava za vse generacije.

Bo pa ta sobota tudi športno obarvana. Tuševa ekipa pripravlja že 13. Tušev vzpon na Celjsko kočo. Eden najbolj priljubljenih športno-rekreativnih dogodkov na Celjskem se bo za kolesarje začel ob 10. uri s fascinantnim skupinskim startom izpred Planeta Tuš, za pohodnike pa prav tako ob 10. uri s travnika izpred železniškega podvoza pri odcepu za Zagrad. Za najboljše kolesarje so v različnih kategorijah pripravili nagrade v vrednost 2100 evrov.

Junijska vročica se stopnjuje tudi v Discih Planet. Vikend ob koncu šole bo v Mariboru začinil ABC Party, v soboto v Kranju koncert Adija Smolarja, v Celju Stand up večer s Tinom Vodopivcem in Barman show, v Kopru pa Fudge show – najbolj vroč show v mestu v družbi s Trkajem, vročimi dekleti in najbolj fudge fanti. Že v petek pa se na Obali lahko zabavate ob najboljših koktejlih, ki jih bodo pripravljali izkušeni mojstri v Barman showu.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.