Filmska novost – Izvor z Leonardom DiCapriem

Filmska novost tega tedna v Planetih Tuš je misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) je izurjen tat, ki ga odlikuje nevarna umetnost – iz nezavednega med sanjami, ko je um najbolj ranljiv, krade pomembne skrivnosti.

Filmski novosti preteklega tedna – komedija Odrasli in prvi 3D plesni film Ulični ples, ki je na ogled le v kinih Tuš, sta se zavihteli na vrh lestvice gledanosti. Filmska novost tega tedna je misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor, v katerem je glavno vlogo upodobil Leonardo DiCaprio. V Planetih Tuš pa se ta teden obeta zanimiv otroški počitniški program z ustvarjalnimi delavnicami, zabavnim učenjem angleščine in bralnimi uricami ter odlične vikend večerne zabave v ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa. V Planet Tuš Koper pa prihaja v petek tudi ena najboljših hrvaških dance skupin, Colonia.

Filmska novost tega tedna v Planetih Tuš je misteriozni znanstveno-fantastični triler Izvor. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) je izurjen tat, ki ga odlikuje nevarna umetnost – iz nezavednega med sanjami, ko je um najbolj ranljiv, krade pomembne skrivnosti. Gre za redko sposobnost, zato je Cobb nadvse iskan igralec v svetu korporativnega vohunstva, hkrati pa je tudi mednarodni ubežnik, ki je izgubil vse, kar mu je bilo blizu. Cobb dobi priložnost, da se odkupi, a zamisli tokrat ne bo ukradel, temveč jo bo podtaknili. Če mu uspe, bo to popoln zločin.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 9.750 ljubiteljev filma. Prvo mesto gledanosti je prevzela novost preteklega tedna, komedija Odrasli, ki je v kinodvorane privabila 3.183 gledalcev. Drugo mesto je zasedla druga novost, na ogled le v kinematografih Tuš, prvi 3D plesni film Ulični ples, ki si ga je minuli vikend ogledalo 2.061 gledalcev. Na tretje mesto je zdrsnil film Mrk, tretji del kultne ljubezenske sage Somrak, ki si ga je ogledalo kar 1.567 gledalcev. Mesto na lestvici je zgubila tudi animirana družinska pustolovščina Shrek za vedno, ki si jo je ogledalo 845 gledalcev. Peterico pa zaključuje znanstveno-fantastični akcijski triler Predatorji.

Na bowlingih Planetov Tuš se ta vikend obetajo vroči poletni večeri. V ritmih R&B-ja, hip hopa, popa in housa bosta Planeta Tuš Kranj in Mariboru utripala v petek in soboto, Planet Celje pa le v soboto. V Kopru se v petek obeta koncert odlične hrvaške skupine Colonia, ki bo za nepozaben poleten večer poskrbela s svojimi največjimi uspešnicami.

V Planetih Tuš pa se v času počitnic obeta tudi zanimiv otroški program. V petek se bodo otroci od 16. do 18. ure v Kopru in Mariboru, v nedeljo dopoldan pa v Kranju in Novem mestu v Tuškovih bralnih uricah srečevali s svojimi najljubšimi pravljičnimi junaki. V Kranju so za najmlajše pripravili pravi peskovnik z veliko igračami v katerem bodo lahko zidali gradove in izdelovali potičke, za malo starejše pa smo zgradili ogromno skulpturo, za katero bo umetnik porabil kar 8 ton peska in bo na ogled vse do konca avgusta. V soboto dopoldne se bodo v Kopru otroci na zabaven način spopadli z zankami in ugankami angleškega jezika ter plesali in peli ob pesmicah Pinketinke. Tuškove julijske ustvarjalnice bodo poskrbele za vse, ki radi ustvarjajo, otroci pa se jih lahko udeležijo v soboto dopoldan v Kopru, Novem mestu in Mariboru.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več