Film o Justinu Bieberju, najstniški super zvezdi, v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Film prihaja kinematografe v četrtek, 17. marca, v Sloveniji pa bo na ogled le v Planetih Tuš. Premiera filma bo v vseh Planetih Tuš po Sloveniji že dan prej, v sredo, 16. marca, ob 19. uri.

Film je zgodba o uspehu mladega pevca, Justina Bieberja, z odlomki iz njegovih koncertov v 3D tehnologiji. Navdihujoča resnična zgodba je ena redkih priložnosti, ki nam odstira vrata do Justinovega življenja in dela ter nam daje možnost vpogleda v njegov vzpon od uličnega izvajalca v mestecu Stratford v kanadskem Ontariu do internetnega fenomena. Justin je namreč v zadnjih letih postal svetovna super zvezda in dosegel vrhunec svojih sanj z razprodanim koncertom na znamenitem Madison Square Gardnu.

V filmu nastopajo poleg mladega pevca tudi številni njegovi vzorniki in prijatelji, med drugim Miley Cyrus, Jaden Smith, Usher Raymond, Sean Kingston in Ludacris. Za film pa je Justin Bieber pripravil tudi poseben Never Say Never – The Remixes album, na katerem so remiksi njegovih največjih uspešnic in nove pesmi iz prihajajočega filma.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več