Film o Justinu Bieberju, najstniški super zvezdi, v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Film prihaja kinematografe v četrtek, 17. marca, v Sloveniji pa bo na ogled le v Planetih Tuš. Premiera filma bo v vseh Planetih Tuš po Sloveniji že dan prej, v sredo, 16. marca, ob 19. uri.

Film je zgodba o uspehu mladega pevca, Justina Bieberja, z odlomki iz njegovih koncertov v 3D tehnologiji. Navdihujoča resnična zgodba je ena redkih priložnosti, ki nam odstira vrata do Justinovega življenja in dela ter nam daje možnost vpogleda v njegov vzpon od uličnega izvajalca v mestecu Stratford v kanadskem Ontariu do internetnega fenomena. Justin je namreč v zadnjih letih postal svetovna super zvezda in dosegel vrhunec svojih sanj z razprodanim koncertom na znamenitem Madison Square Gardnu.

V filmu nastopajo poleg mladega pevca tudi številni njegovi vzorniki in prijatelji, med drugim Miley Cyrus, Jaden Smith, Usher Raymond, Sean Kingston in Ludacris. Za film pa je Justin Bieber pripravil tudi poseben Never Say Never – The Remixes album, na katerem so remiksi njegovih največjih uspešnic in nove pesmi iz prihajajočega filma.