Film o Justinu Bieberju, najstniški super zvezdi, v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Film prihaja kinematografe v četrtek, 17. marca, v Sloveniji pa bo na ogled le v Planetih Tuš. Premiera filma bo v vseh Planetih Tuš po Sloveniji že dan prej, v sredo, 16. marca, ob 19. uri.

Film je zgodba o uspehu mladega pevca, Justina Bieberja, z odlomki iz njegovih koncertov v 3D tehnologiji. Navdihujoča resnična zgodba je ena redkih priložnosti, ki nam odstira vrata do Justinovega življenja in dela ter nam daje možnost vpogleda v njegov vzpon od uličnega izvajalca v mestecu Stratford v kanadskem Ontariu do internetnega fenomena. Justin je namreč v zadnjih letih postal svetovna super zvezda in dosegel vrhunec svojih sanj z razprodanim koncertom na znamenitem Madison Square Gardnu.

V filmu nastopajo poleg mladega pevca tudi številni njegovi vzorniki in prijatelji, med drugim Miley Cyrus, Jaden Smith, Usher Raymond, Sean Kingston in Ludacris. Za film pa je Justin Bieber pripravil tudi poseben Never Say Never – The Remixes album, na katerem so remiksi njegovih največjih uspešnic in nove pesmi iz prihajajočega filma.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več