Film o Justinu Bieberju, najstniški super zvezdi, v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Na filmska platna Planetov Tuš prihaja naslednji četrtek glasbeni dokumentarec leta – Justin Bieber: Nikoli ne reci nikoli 3D, navdihujoča zgodba o komaj sedemnajstletnem kanadskem pevcu, tekstopiscu in najstniškem super zvezdniku.

Film prihaja kinematografe v četrtek, 17. marca, v Sloveniji pa bo na ogled le v Planetih Tuš. Premiera filma bo v vseh Planetih Tuš po Sloveniji že dan prej, v sredo, 16. marca, ob 19. uri.

Film je zgodba o uspehu mladega pevca, Justina Bieberja, z odlomki iz njegovih koncertov v 3D tehnologiji. Navdihujoča resnična zgodba je ena redkih priložnosti, ki nam odstira vrata do Justinovega življenja in dela ter nam daje možnost vpogleda v njegov vzpon od uličnega izvajalca v mestecu Stratford v kanadskem Ontariu do internetnega fenomena. Justin je namreč v zadnjih letih postal svetovna super zvezda in dosegel vrhunec svojih sanj z razprodanim koncertom na znamenitem Madison Square Gardnu.

V filmu nastopajo poleg mladega pevca tudi številni njegovi vzorniki in prijatelji, med drugim Miley Cyrus, Jaden Smith, Usher Raymond, Sean Kingston in Ludacris. Za film pa je Justin Bieber pripravil tudi poseben Never Say Never – The Remixes album, na katerem so remiksi njegovih največjih uspešnic in nove pesmi iz prihajajočega filma.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.