Festival obšolskih dejavnosti v Planetu Tuš

  • 1

Kako, s kom in kje bodo vaši otroci letos preživljali prosti čas? Skrb je odveč, na pomoč bodo priskočili v Planetu Tuš Maribor, saj se zavedajo, da je pomembno razvijati otroške talente in prek popoldanskih aktivnosti vliti življenjsko pomembne vrednote. V štajerski prestolnici bodo zato kar dva dneva posvetili Festivalu obšolskih dejavnosti, kjer boste vi in vaši najmlajši spoznali in tudi preizkusili nabor številnih aktivnosti.

Petek, 11. september in sobota, 12. september sta v avli Planeta Tuš Maribor rezervirana sta predstavitev dejavnosti, ki jih lahko vaši otroci počnejo v prostem času.

V petek, od 17. ure naprej boste tako lahko spoznali Košarkarsko šolo Sanija Bečirovića, Košarkarsko šolo Boruta Besediča, Košarkarsko šolo Miklavž, Judo klub Branik in Fitness Barada. Po športno obarvanem petku, vas v soboto po 10. uri čakajo predstavitvi Jezikovne šole Media in Hiše Jezikov, nato pa še plesnih šol media, Samba in Sebastian.

Naj vaši otroci razvijajo svoje talente, s tem pa kakovostno preživijo prosti čas.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.