Festival obšolskih dejavnosti v Planetu Tuš

  • 1

Kako, s kom in kje bodo vaši otroci letos preživljali prosti čas? Skrb je odveč, na pomoč bodo priskočili v Planetu Tuš Maribor, saj se zavedajo, da je pomembno razvijati otroške talente in prek popoldanskih aktivnosti vliti življenjsko pomembne vrednote. V štajerski prestolnici bodo zato kar dva dneva posvetili Festivalu obšolskih dejavnosti, kjer boste vi in vaši najmlajši spoznali in tudi preizkusili nabor številnih aktivnosti.

Petek, 11. september in sobota, 12. september sta v avli Planeta Tuš Maribor rezervirana sta predstavitev dejavnosti, ki jih lahko vaši otroci počnejo v prostem času.

V petek, od 17. ure naprej boste tako lahko spoznali Košarkarsko šolo Sanija Bečirovića, Košarkarsko šolo Boruta Besediča, Košarkarsko šolo Miklavž, Judo klub Branik in Fitness Barada. Po športno obarvanem petku, vas v soboto po 10. uri čakajo predstavitvi Jezikovne šole Media in Hiše Jezikov, nato pa še plesnih šol media, Samba in Sebastian.

Naj vaši otroci razvijajo svoje talente, s tem pa kakovostno preživijo prosti čas.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.