Festival obšolskih dejavnosti v Planetu Tuš

  • 1

Kako, s kom in kje bodo vaši otroci letos preživljali prosti čas? Skrb je odveč, na pomoč bodo priskočili v Planetu Tuš Maribor, saj se zavedajo, da je pomembno razvijati otroške talente in prek popoldanskih aktivnosti vliti življenjsko pomembne vrednote. V štajerski prestolnici bodo zato kar dva dneva posvetili Festivalu obšolskih dejavnosti, kjer boste vi in vaši najmlajši spoznali in tudi preizkusili nabor številnih aktivnosti.

Petek, 11. september in sobota, 12. september sta v avli Planeta Tuš Maribor rezervirana sta predstavitev dejavnosti, ki jih lahko vaši otroci počnejo v prostem času.

V petek, od 17. ure naprej boste tako lahko spoznali Košarkarsko šolo Sanija Bečirovića, Košarkarsko šolo Boruta Besediča, Košarkarsko šolo Miklavž, Judo klub Branik in Fitness Barada. Po športno obarvanem petku, vas v soboto po 10. uri čakajo predstavitvi Jezikovne šole Media in Hiše Jezikov, nato pa še plesnih šol media, Samba in Sebastian.

Naj vaši otroci razvijajo svoje talente, s tem pa kakovostno preživijo prosti čas.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.