Festival obšolskih dejavnosti v Planetu Tuš

  • 1

Kako, s kom in kje bodo vaši otroci letos preživljali prosti čas? Skrb je odveč, na pomoč bodo priskočili v Planetu Tuš Maribor, saj se zavedajo, da je pomembno razvijati otroške talente in prek popoldanskih aktivnosti vliti življenjsko pomembne vrednote. V štajerski prestolnici bodo zato kar dva dneva posvetili Festivalu obšolskih dejavnosti, kjer boste vi in vaši najmlajši spoznali in tudi preizkusili nabor številnih aktivnosti.

Petek, 11. september in sobota, 12. september sta v avli Planeta Tuš Maribor rezervirana sta predstavitev dejavnosti, ki jih lahko vaši otroci počnejo v prostem času.

V petek, od 17. ure naprej boste tako lahko spoznali Košarkarsko šolo Sanija Bečirovića, Košarkarsko šolo Boruta Besediča, Košarkarsko šolo Miklavž, Judo klub Branik in Fitness Barada. Po športno obarvanem petku, vas v soboto po 10. uri čakajo predstavitvi Jezikovne šole Media in Hiše Jezikov, nato pa še plesnih šol media, Samba in Sebastian.

Naj vaši otroci razvijajo svoje talente, s tem pa kakovostno preživijo prosti čas.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več