Fantazijski turnir leta za motor Kawasaki

Na Bowlingu Planeta Tuš Celje bo potekal, v sodelovanju z medijskim sponzorjem Radiem Fantasy, turnir v bowlingu, na katerem bo glavna nagrada motor Kawasaki Z 1000.

Na Bowlingu Planeta Tuš Celje bo potekal, v sodelovanju z medijskim sponzorjem Radiem Fantasy, turnir v bowlingu, na katerem bo glavna nagrada motor Kawasaki Z 1000. Na turnir se lahko prijavijo tako registrirani kot neregistrirani oziroma rekreativni igralci in igralke. 16 najboljših, ki bodo preko kvalifikacij prišli do zaključnega turnirja, dobi za darilo prenosni telefon, ki ga podarja glavni sponzor Mobitel.

Na bowling stezah Celjskega Planeta Tuš se bo od 18. maja do 1. junija odvijala prava borba za podrte keglje. Ljubitelje in vse zainteresirane za metanje krogle po zloščenih stezah bo privabila tudi velika nagrada na dveh kolesih, ki se obeta tistemu, ki bo podrl največ kegljev. Zmagovalca turnirja bo namreč pričakal nov motor Kawasaki Z 1000, vreden kar 3 milijone tolarjev. Vsi, ki se bodo skozi kvalifikacije prebili do zaključnega turnirja, pa bodo lahko svoj dosežek sporočili prijateljem z novim mobilnim telefonom.

Kvalifikacije za turnir se bodo pričele v četrtek, 18. maja, in bodo potekale vse do srede, 31. maja. Na njih bodo lahko igralci odigrali poljubno število iger. Za uvrstitev v finale se bo upoštevala le igra z najvišjim rezultatom, v primeru enakega rezultata pa bo imel prednost igralec, ki bo ta rezultat dosegel prvi. Na zaključni turnir, ki bo potekal 1. junija, se bo v prvi krog tekmovanja uvrstilo 16 najboljših igralcev po rezultatih iz kvalifikacij. V četrtfinale bo napredovalo 8 najboljših igralcev, v polfinale 4 in v finale najboljša 2 igralca, ki bosta odigrala dve igri. Končni zmagovalec, ki se bo domov odpeljal na novem, bleščečem motorju Kawasaki Z 1000, bo tisti, ki bo imel v teh dveh igrah boljši rezultat. Po finalu pa seveda ne bo manjkal tudi zabavni program, ki se za tako velik in napet turnir spodobi.

Več informacij lahko ljubitelji hitre vožnje in zloščenih bowling stez dobijo na Bowlingu Planeta Tuš Celje ali spletni strani www.planet-bowling.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več