Engrotuš slovenski oglaševalec leta 2007

Slovenska oglaševalska zbornica je na 17. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki je potekal med 12. in 14. marcem 2008, podjetju Engrotuš podelila prestižno nagrado Oglaševalec leta 2007.

Slovenska oglaševalska zbornica je na 17. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki je potekal med 12. in 14. marcem 2008, podjetju Engrotuš podelila prestižno nagrado Oglaševalec leta 2007. Izbor za ta odlični naziv je potekal v treh krogih, v veliki finale pa so se poleg Engrotuša uvrstili še Mobitel z oglaševalsko akcijo »Govoriš internet«, Simobil z oglasi Orto smart, Radenska z oglasi za vodo Radenska Plus ter Porsche Slovenija z oglasi za Audi.

Strokovna komisija je upoštevala predvsem kriterije inovativnosti, izvirnega nastopa na trgu, kreativnosti in komunikacijske odličnosti, s katerimi je podjetje v komunikacijskem smislu na svojevrsten način zaznamovalo leto 2007.

Ta izjemen oglaševalski dosežek smo osvojili s sklopom oglaševalskih akcij, s katerimi že od marca 2007 predstavljamo Tuševo zavezanost kakovosti tako na ravni izdelkov kot tudi na ravni izvedenih storitev. V njih predstavljamo Tejo Stuša – urejeno, prijazno in simpatično managerko kakovosti, ki skrbi, da so v Tuševih trgovinah izdelki vedno sveži in kakovostni.

Prejeta nagrada pomeni za nas veliko čast in potrjuje izjemen uspeh blagovne znamke Tuš, s katero tudi uresničujemo svojo zavezo ‘Vedno boljši’.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več