Engrotuš slovenski oglaševalec leta 2007

Slovenska oglaševalska zbornica je na 17. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki je potekal med 12. in 14. marcem 2008, podjetju Engrotuš podelila prestižno nagrado Oglaševalec leta 2007.

Slovenska oglaševalska zbornica je na 17. Slovenskem oglaševalskem festivalu, ki je potekal med 12. in 14. marcem 2008, podjetju Engrotuš podelila prestižno nagrado Oglaševalec leta 2007. Izbor za ta odlični naziv je potekal v treh krogih, v veliki finale pa so se poleg Engrotuša uvrstili še Mobitel z oglaševalsko akcijo »Govoriš internet«, Simobil z oglasi Orto smart, Radenska z oglasi za vodo Radenska Plus ter Porsche Slovenija z oglasi za Audi.

Strokovna komisija je upoštevala predvsem kriterije inovativnosti, izvirnega nastopa na trgu, kreativnosti in komunikacijske odličnosti, s katerimi je podjetje v komunikacijskem smislu na svojevrsten način zaznamovalo leto 2007.

Ta izjemen oglaševalski dosežek smo osvojili s sklopom oglaševalskih akcij, s katerimi že od marca 2007 predstavljamo Tuševo zavezanost kakovosti tako na ravni izdelkov kot tudi na ravni izvedenih storitev. V njih predstavljamo Tejo Stuša – urejeno, prijazno in simpatično managerko kakovosti, ki skrbi, da so v Tuševih trgovinah izdelki vedno sveži in kakovostni.

Prejeta nagrada pomeni za nas veliko čast in potrjuje izjemen uspeh blagovne znamke Tuš, s katero tudi uresničujemo svojo zavezo ‘Vedno boljši’.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.