Engrotuš ponovno ‘ne’ dvigu cen dobaviteljev

V Tušu smo izločili iz prodaje preko 90 izdelkov, ki so jih dobavitelji neupravičeno podražili za več kot 10 odstotkov.

V Tušu smo izločili iz prodaje preko 90 izdelkov, ki so jih dobavitelji neupravičeno podražili za več kot 10 odstotkov. Ti so iz blagovnih skupin: vino, kozmetika, slano pecivo, brezalkoholna pijača in čistila. Istočasno pa smo zaradi neupravičenega dviga cen preko 50 dobaviteljem zavrnili nove cenike. Pogajanja z njimi bomo v Tušu pričeli v naslednjih dneh.

Ker ni bistvenih sprememb razmer na trgu, smo v Engrotušu prepričani, da ni nobenih razlogov za dvigovanje cen. S tem stojimo za svojo poslovno odločitvijo, da sami cen izdelkov na svojih policah ne bomo dvigovali, hkrati pa ne bomo dopustili neupravičenega dvigovanja cen s strani dobaviteljev.

V Tušu tako ostajamo na strani kupcev, saj smo prvi val nameravanih podražitev zajezili že v mesecu novembru, ko smo zavrnili dvig cen več kot 700 izdelkom iz blagovnih skupin; moka, kruh, pecivo, mlevski izdelki, drobtine, mlinci in testenine.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več