Engrotuš ponovno ‘ne’ dvigu cen dobaviteljev

V Tušu smo izločili iz prodaje preko 90 izdelkov, ki so jih dobavitelji neupravičeno podražili za več kot 10 odstotkov.

V Tušu smo izločili iz prodaje preko 90 izdelkov, ki so jih dobavitelji neupravičeno podražili za več kot 10 odstotkov. Ti so iz blagovnih skupin: vino, kozmetika, slano pecivo, brezalkoholna pijača in čistila. Istočasno pa smo zaradi neupravičenega dviga cen preko 50 dobaviteljem zavrnili nove cenike. Pogajanja z njimi bomo v Tušu pričeli v naslednjih dneh.

Ker ni bistvenih sprememb razmer na trgu, smo v Engrotušu prepričani, da ni nobenih razlogov za dvigovanje cen. S tem stojimo za svojo poslovno odločitvijo, da sami cen izdelkov na svojih policah ne bomo dvigovali, hkrati pa ne bomo dopustili neupravičenega dvigovanja cen s strani dobaviteljev.

V Tušu tako ostajamo na strani kupcev, saj smo prvi val nameravanih podražitev zajezili že v mesecu novembru, ko smo zavrnili dvig cen več kot 700 izdelkom iz blagovnih skupin; moka, kruh, pecivo, mlevski izdelki, drobtine, mlinci in testenine.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več