Engrotuš ponovno ‘ne’ dvigu cen dobaviteljev

V Tušu smo izločili iz prodaje preko 90 izdelkov, ki so jih dobavitelji neupravičeno podražili za več kot 10 odstotkov.

V Tušu smo izločili iz prodaje preko 90 izdelkov, ki so jih dobavitelji neupravičeno podražili za več kot 10 odstotkov. Ti so iz blagovnih skupin: vino, kozmetika, slano pecivo, brezalkoholna pijača in čistila. Istočasno pa smo zaradi neupravičenega dviga cen preko 50 dobaviteljem zavrnili nove cenike. Pogajanja z njimi bomo v Tušu pričeli v naslednjih dneh.

Ker ni bistvenih sprememb razmer na trgu, smo v Engrotušu prepričani, da ni nobenih razlogov za dvigovanje cen. S tem stojimo za svojo poslovno odločitvijo, da sami cen izdelkov na svojih policah ne bomo dvigovali, hkrati pa ne bomo dopustili neupravičenega dvigovanja cen s strani dobaviteljev.

V Tušu tako ostajamo na strani kupcev, saj smo prvi val nameravanih podražitev zajezili že v mesecu novembru, ko smo zavrnili dvig cen več kot 700 izdelkom iz blagovnih skupin; moka, kruh, pecivo, mlevski izdelki, drobtine, mlinci in testenine.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.