Engrotuš podaril 1 milijon tolarjev za Mozirski gaj

Na današnji slavnostni otvoritvi več kot 2500 m² velikega trgovskega centra TUŠ v Mozirju je naš direktor Aleksander Svetelšek društvu E.H.D. Mozirski gaj podaril ček v vrednosti 1 milijon tolarjev.

Na današnji slavnostni otvoritvi več kot 2500 m² velikega trgovskega centra TUŠ v Mozirju je naš direktor Aleksander Svetelšek društvu E.H.D. Mozirski gaj podaril ček v vrednosti 1 milijon tolarjev. Park cvetja v Zgornji Savinjski dolini nam bo sedaj nudil možnosti za oddih in rekreacijo še lepši, pestrejši in bolj urejen.

Formalni del otvoritve trgovskega centra, ki se je pričel danes, 25. avgusta, ob 11. uri in se bo s koncerti, degustacijami in programom za otroke nadaljeval vse do jutri zvečer, je napovedal nastop godbe na pihala in mažoretne skupine.

Slavnostna govorca uradne otvoritve sta bila gospod Aleksander Svetelšek in župan občine Mozirje gospod Ivan Suhoveršnik. Otvoritvi je sledila predaja čeka v vrednosti 1 milijon tolarjev, ki smo ga podarili predsedniku društva E.H.D. Mozirski gaj.

Aleksander Svetelšek nam je ob tem povedal: ˝Skrb za družbo in vpetost v okolje, v katerem delujemo, sta eni od temeljnih vrednot, ki jih v podjetju Engrotuš udejanjamo z donacijami, kot je bila današnja. V okolje, v katerega prihajamo, želimo vstopiti ne le z našo primarno dejavnostjo, ampak tudi kot gradbeni element celotne skupnosti˝

Donacija Mozirskemu gaju pa je že druga letošnja dobrodelna akcija našega podjetja v Mozirju. V mesecu maju smo v akciji ˝Tušev bistri kotiček˝ z najsodobnejšo računalniško opremo, v skupni vrednosti približno 1 milijon tolarjev, opremili knjižnico Mozirje in na ta način otrokom omogočili lažji dostop do znanja, interneta in zabave.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.