Engrotuš podaril 1 milijon tolarjev za Mozirski gaj

Na današnji slavnostni otvoritvi več kot 2500 m² velikega trgovskega centra TUŠ v Mozirju je naš direktor Aleksander Svetelšek društvu E.H.D. Mozirski gaj podaril ček v vrednosti 1 milijon tolarjev.

Engrotuš podaril 1 milijon tolarjev za Mozirski gaj Na današnji slavnostni otvoritvi več kot 2500 m² velikega trgovskega centra TUŠ v Mozirju je naš direktor Aleksander Svetelšek društvu E.H.D. Mozirski gaj podaril ček v vrednosti 1 milijon tolarjev. Park cvetja v Zgornji Savinjski dolini nam bo sedaj nudil možnosti za oddih in rekreacijo še lepši, pestrejši in bolj urejen.

Formalni del otvoritve trgovskega centra, ki se je pričel danes, 25. avgusta, ob 11. uri in se bo s koncerti, degustacijami in programom za otroke nadaljeval vse do jutri zvečer, je napovedal nastop godbe na pihala in mažoretne skupine.

Slavnostna govorca uradne otvoritve sta bila gospod Aleksander Svetelšek in župan občine Mozirje gospod Ivan Suhoveršnik. Otvoritvi je sledila predaja čeka v vrednosti 1 milijon tolarjev, ki smo ga podarili predsedniku društva E.H.D. Mozirski gaj.

Aleksander Svetelšek nam je ob tem povedal: ˝Skrb za družbo in vpetost v okolje, v katerem delujemo, sta eni od temeljnih vrednot, ki jih v podjetju Engrotuš udejanjamo z donacijami, kot je bila današnja. V okolje, v katerega prihajamo, želimo vstopiti ne le z našo primarno dejavnostjo, ampak tudi kot gradbeni element celotne skupnosti˝

Donacija Mozirskemu gaju pa je že druga letošnja dobrodelna akcija našega podjetja v Mozirju. V mesecu maju smo v akciji ˝Tušev bistri kotiček˝ z najsodobnejšo računalniško opremo, v skupni vrednosti približno 1 milijon tolarjev, opremili knjižnico Mozirje in na ta način otrokom omogočili lažji dostop do znanja, interneta in zabave.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.