Engrotuš doniral 5.000 evrov Splošni bolnišnici Celje za nakup novega CT aparata

V Engrotušu smo danes Splošni bolnišnici Celje podarili 5.000 € za nakup novega CT aparata oz. rentgena za globinsko diagnostiko.

V Engrotušu smo danes Splošni bolnišnici Celje podarili 5.000 € za nakup novega CT aparata oz. rentgena za globinsko diagnostiko. Zavedamo se namreč, da ne delujemo v izoliranem okolju, temveč da je naše poslovanje močno vpeto v širše družbeno okolje. Zato že vrsto let usmerjamo svoje družbeno odgovorne aktivnosti v projekte, ki so namenjeni otrokom in mladini ter s katerimi želimo prispevati k njihovemu boljšemu in kakovostnejšemu življenju.

CT aparat omogoča natančnejše postavljanje diagnoz. Z njim lahko odkrijejo le nekaj milimetrov velike bolezenske spremembe v telesu, spremembe na možganih, v pljučih, na trebušnih organih, rodilih, kosteh in drugje. Zaradi svoje univerzalnosti je uporaben tako pri odkrivanju zlomov, krvavitev kot tudi raznih benignih ali rakavih tvorb. Zagotavlja hitre in kakovostne podatke, ki so ključni za načrtovanje najbolj učinkovitega načina zdravljenja vsakega posameznega bolnika. Uporabljajo pa ga lahko vse starostne kategorije bolnikov, tudi otroci.

V Engrotušu pozdravljamo pobudo Splošne bolnišnice Celje za nakup novega diagnostičnega CT aparata, saj bolnišnica s svojo širino delovanja pomembno vpliva na mnoga življenja ne samo v celjski, temveč tudi v širši regiji. Veseli smo, da lahko z družbeno odgovornim ravnanjem tudi sami vračamo v lokalno okolje, iz katerega izviramo, ter tako prispevamo k njegovemu razvoju in napredku.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.