Engrotuš doniral 5.000 evrov Splošni bolnišnici Celje za nakup novega CT aparata

V Engrotušu smo danes Splošni bolnišnici Celje podarili 5.000 € za nakup novega CT aparata oz. rentgena za globinsko diagnostiko.

Engrotuš doniral 5.000 evrov Splošni bolnišnici Celje za nakup novega CT aparata V Engrotušu smo danes Splošni bolnišnici Celje podarili 5.000 € za nakup novega CT aparata oz. rentgena za globinsko diagnostiko. Zavedamo se namreč, da ne delujemo v izoliranem okolju, temveč da je naše poslovanje močno vpeto v širše družbeno okolje. Zato že vrsto let usmerjamo svoje družbeno odgovorne aktivnosti v projekte, ki so namenjeni otrokom in mladini ter s katerimi želimo prispevati k njihovemu boljšemu in kakovostnejšemu življenju.

CT aparat omogoča natančnejše postavljanje diagnoz. Z njim lahko odkrijejo le nekaj milimetrov velike bolezenske spremembe v telesu, spremembe na možganih, v pljučih, na trebušnih organih, rodilih, kosteh in drugje. Zaradi svoje univerzalnosti je uporaben tako pri odkrivanju zlomov, krvavitev kot tudi raznih benignih ali rakavih tvorb. Zagotavlja hitre in kakovostne podatke, ki so ključni za načrtovanje najbolj učinkovitega načina zdravljenja vsakega posameznega bolnika. Uporabljajo pa ga lahko vse starostne kategorije bolnikov, tudi otroci.

V Engrotušu pozdravljamo pobudo Splošne bolnišnice Celje za nakup novega diagnostičnega CT aparata, saj bolnišnica s svojo širino delovanja pomembno vpliva na mnoga življenja ne samo v celjski, temveč tudi v širši regiji. Veseli smo, da lahko z družbeno odgovornim ravnanjem tudi sami vračamo v lokalno okolje, iz katerega izviramo, ter tako prispevamo k njegovemu razvoju in napredku.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več