Ekskluzivno v Planetih Tuš – film Nekaj sposojenega

Ta teden v kinematografe Planetov Tuš prihaja znanstvena fantastika Transformerji: Temna stran meseca 3D in komedija Nekaj sposojenega, ki jo bodo v Sloveniji ekskluzivno predvajali v Planetih Tuš. Animirana družinska pustolovščina Avtomobili 2 je pretekli teden na lestvici gledanosti prehitela Kung Fu Pando 2 in zasedla prvo mesto. Najmlajši se bodo le še ta teden lahko zabavali na razstavi Disneyevega pravljičnega planeta, ki se bo konec tedna zaključil s predstavami in animacijami.

V kinematografe Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – akcijska znanstvena fantastika Transformerji: Temna stran meseca 3D in komedija Nekaj sposojenega, ki bo v Sloveniji predvajana le v Planetih Tuš, ekskluzivna premiera pa bo na ogled že v sredo ob 19. uri v Planetu Tuš Koper. V zadnjem delu trilogije Transformerji, v kateri bodo navdušili Shia LeBeouf, Josh Duhamel in John Malkovich, Avtoboti izvedo, da je na Luni skrito Cibertonijsko veseljsko plovilo, ki bi jim bilo v pomoč pri boju z Desektiponom. Začne se tekma za odkritje plovila, katerega skrivnosti bi lahko bile ključni dejavnik v zadnji bitki Transformerjev. Film Nekaj sposojenega je zabavna zgodba o uspešni odvetnici Rachel (Ginnifer Goodwin), ki se ob praznovanju svojega rojstnega dne nepričakovano znajde v objemu Dexa (Colin Egglesfield), njene ljubezni iz fakultete in hkrati zaročenca njene najboljše prijateljice Darcy (Kate Hudson). Po tem dogodku mora Rachel, običajno pridno dekle, še pred Dexovo in Darcyino poroko izbrati med prijateljstvom in ljubeznijo. V prihodnjem tednu pa v Planete Tuš prihaja triler Izvorna koda z Jakeom Gyllenhaalom in Michelle Monaghan v glavnih vlogah, ki bo prav tako na ogled le v Planetih.

Filmske uspešnice so minuli konec tedna v kinematografe Planetov Tuš privabile kar 16.568 gledalcev. Na prvem mestu je animirana družinska pustolovščina Avtomobili 2 z 8.230 gledalci prehitela Kung Fu Pando 2, ki sta si jo ogledala 4.002 gledalca. Po dveh tednih na drugem mestu, je ta teden na tretjem pristala komedija Prekrokana noč 2, ki si jo je ogledalo 2.007 gledalcev. Peterico najbolj gledanih filmov zaključujeta filma Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi in Hanna.

V avlah Planetov Tuš se bodo najmlajši in njihovi starši le še ta teden lahko v okviru Disneyevega pravljičnega planeta na razstavi fotografirali ob znanih likih iz risank. Nadaljevale se bodo predstave za otroke in tako si bodo lahko mariborski otroci že v petek ob 17. uri na Poletni zabavi ogledali predstavo z mornarjem Luko, Poletna zabava pa bo v soboto potekala tudi v Planetih Tuš Novo mesto in Celje. V štajerski prestolnici in na Obali bo v soboto potekala Piratska zabava, kjer bodo Planeta Tuš obiskali gusarji in princeska, ki jo bodo otroci lahko pomagali rešiti z gusarske ladje, v Planetu Tuš Kranj pa se bodo otroci lahko preizkusili v dirki s poganjalčki na dirkalni stezi Route 66.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več