Ekipa ‘Kransterdama’ s srčno igro prodrla na tretje mesto

Idilično pobeljen celjski Planet Tuš je na zadnjem bowlingu zvezd pričaral pravo praznično vzdušje. Tokrat so dobro igro v podiranju kegljev prikazali člani ekipe slovenskega celovečerca ‘Tu pa tam’.

Ekipa 'Kransterdama' s srčno igro prodrla na tretje mesto Idilično pobeljen celjski Planet Tuš je na zadnjem bowlingu zvezd pričaral pravo praznično vzdušje. Tokrat so dobro igro v podiranju kegljev prikazali člani ekipe slovenskega celovečerca ‘Tu pa tam’. V Celje so iz svojega ‘Kransterdama’ prišli režiser nizkoproračunskega filma Mitja Okorn, producent Pavel Okorn in igralca Miki Bubulj ter Adnan Omerović. S sproščenim pristopom, s kakršnim so se lotili snemanja celovečerca, so bili uspešni tudi na bowling stezah.

Čeprav je sprva kazalo, da bodo tudi tekmo v bowlingu izpeljali v stilu že videnih ‘luzerjev’, so v Celju prikazali popolnoma nov obraz. Po končanem srčnem in adrenalina polnem boju s težkimi kuglami in keglji se je izmed vseh najbolje odrezal Miki Bubulj, z življenjskim motom »Lajf je dolgočasen – zakompliciraj si ga!«. Za oskrbne dneve ‘Male hiše’ iz Pilštanja je s priigranimi 154 točkami prispeval 308 tisoč tolarjev, dodal pa je še 3 tisoč tolarjev iz svojega žepa. S tem rezultatom se je ekipa akcijske komedije Tu pa tam uvrstila na odlično tretje mesto.

Skupaj so vsi zvezdniki, ki so se prijazno odzvali akciji našega podjetja in Radia Fantasy, v 14 igrah zbrali 3.725.000 tolarjev. Pokal Bowling zvezd bo najboljšemu zvezdniku podeljen januarja 2006. Takrat bomo tudi slovesno podelili vsa zbrana sredstva predstavnikom Male hiše iz Pilštanja. Vrstni red zvezdnikov po zadnji odigrani tekmi je sledeč. Zmagal je že nekaj mesecev vodeči gostobesedni Velenjčan Peter Poles, drugo mesto je obdržal rokometaš Uroš Zorman, tretje mesto pa so v zaključnem bowlingu osvojili člani ekipe ‘Tu pa tam’. Reper Six Pack Čukur je padel na četrto mesto, sledijo mu trije veslači – Matej Prelog, Luka Špik in Davor Mizerit, šesto mesto so osvojili brhka pevka Rebeka Dremelj in skupina Atomik Harmonik, na sedmem mestu je končal štajerski pevec Sebastian, za njim so se zvrstili duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer, Saška Lendero in TrIIIple, na zadnjem mestu pa je bowling končala pevka Alya.

Tekmovanje Bowling zvezd je tako za letos končano. Vse zvezdnike pa želijo organizatorji še enkrat zbrati, da se pomerijo med seboj. Zanimivo bo videti, ali bodo rezultati enaki. Medsebojni boj zbranih zvezdnikov se obeta v drugem tednu januarja naslednje leto in tam bodo lahko pokazali, ali so kaj trenirali ali pa se bodo še naprej zanašali le na svojo srečo.

Fotografiral: Matjaž Očko

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.