Edo Maajka to soboto v Planetu Tuš Koper

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti, slovenska drama Oča in kriminalni akcijski 3D triler Zeleni sršen. V Kranju bo v okviru Filmskega gledališča, projekt, v katerem bo v naslednjih dveh mesecih na ogled osem filmov slovenske in svetovne neodvisne filmske produkcije, ta četrtek na sporedu britanski film Razmetane postelje. V tednu do 23. januarja se v Planetih Tuš obetajo številne in raznolike klubske zabave, v Koprskem Planetu pa se obeta koncert odličnega Eda Maajke._x000D_

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta teden dve filmski novosti, slovenska drama Oča in kriminalni akcijski 3D triler Zeleni sršen. V Kranju bo v okviru Filmskega gledališča, projekt, v katerem bo v naslednjih dveh mesecih na ogled osem filmov slovenske in svetovne neodvisne filmske produkcije, ta četrtek na sporedu britanski film Razmetane postelje. Na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš je že drugi vikend sinhronizirana animirana 3D družinska komedija Samova pustolovščina: Skrivni prehod. V tednu do 23. januarja se v Planetih Tuš obetajo številne in raznolike klubske zabave, v Koprskem Planetu pa se obeta koncert odličnega Eda Maajke.

V Planetu Tuš Kranj si lahko ljubitelji filma v naslednjih mesecih ogledajo še sedem tematsko in žanrsko raznolikih filmov svetovne in slovenske neodvisne produkcije. Filmsko gledališče je dogodek, pripravljen posebej z mislijo na ljubitelje kakovostne neodvisne filmske produkcije. Prvi film je bil na ogled 13. januarja, ostali se bodo zvrstili do 3. marca 2011, vsakokrat v četrtek ob 20. uri. Na ogled bodo filmi iz Švedske, Velike Britanije, Poljske, Nemčije, Danske, ZDA, Indije in Slovenije. Med filmi so kandidati za tujejezične oskarje in filmi, nagrajeni na številnih festivalih od Montreala in Park Cityja do Benetk in Karlovih Varov. Ta četrtek bodo na sporedu Razmetane postelje, britanski film, ki meša žanra drame in komedije in je na Montrealskem filmskem festivalu prejel nagrado filmskih kritikov. Zgodba govori o Axlu, ki želi odkriti svojo preteklost, zato išče izgubljenega očeta in Veri, ki bi svojo preteklost najraje pokopala. Njuni zgodbi se zapleteta in prepleteta v vzhodnem delu Londona.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata v tem tednu še dve žanrsko različni filmski novosti. Slovenska drama Oča. ˝Če bi moral izbrati en sam dan, ki bi trajal vse moje življenje bi bila to tista nedelja, ko sem te srečal.˝ Oče in sin po dolgem času preživita dan skupaj. Na lepo jesensko nedeljo sta sredi mogočne narave videti, kot da sta sama na svetu. Spet je treba od začetka. Počasi se začneta dotikati z besedami, oglasijo se glasovi iz preteklosti in zbudijo se čustva, pozabljena in nepoznana. Akcijski kriminalni 3D triler Zeleni sršen pa je zgodba o brezskrbnem zabavljaču Brittu, ki po skrivnostni očetovi smrti podeduje medijski imperij. Večni brezdelnež brez pravih življenjskih ambicij se spremeni, ko spozna briljantnega izumitelja Kata, s katerim zgradita neuničljiv avto, poln neverjetnih pripomočkov. Da bi maščeval očetovo smrt, se Britt odloči delovati kot zločinec in tako odkriti resnico o mafijskem podzemlju.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 14.230 gledalcev. Prvo mesto je ponovno zasedla sinhronizirana animirana 3D družinska komedija Samova pustolovščina: Skrivni prehod, ki si jo je ogledalo 3.734 gledalcev. Drugo mesto je s 3.017 gledalci ohranila komedija Njuna družina, ki navdušuje kot tretji del po filmih Njeni tastari in Njegovi tastari. Na tretje mesto pa se je s 2.732 gledalci uvrstila triler drama Turist z Angelino Jolie in Johnnyjem Deppom v glavnih vlogah. Peterico zaključujeta akcijska fantazijska pustolovščina Čas lova na čarovnice in slovenski filmski hit leta 2010 Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi.

Ta vikend bodo na plesiščih Planetov Tuš za zabavo poskrbeli različni klubski večeri. V petek bo v Celju večer v znamenju plesnih ritmov, v soboto v Celju in v petek v Mariboru pa se v Slovenijo po nadvse uspešni lanski sezoni vrača Klub Papaya v prav posebni zimski, ledeni, snežno beli preobleki. Sobotni večer v bo v štajerski prestolnici v znamenju zapeljivih zvokov saksofona v kombinaciji s plesnimi ritmi odlične vokalne house glasbe DJ ERIKA. V Kranju bo plesišče v petek ogrela prav posebna zabava. Kopalke in plaža sredi ledenega januarja? Tako je! Za odlično glasbeno podlago bosta poskrbeli LADY M in vokalistka Natalie Peris, za nepozabno vzdušje pa poletni koktajli in posebna presene��enja za obiskovalke. V soboto pa bosta za nepozaben elektronski klubski večer poskrbela DJ Sylvain in Lara Love. V Kopru bo petek v znamenju plesnih ritmov, v soboto pa bo za nepozaben večer poskrbel odlični Edo Maajka.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več