Durex in Tuš skupaj v boju proti AIDS-u

Ob svetovnem dnevu boja proti AIDS-u pripravljata Tuš in podjetje Medicopharmacia d.o.o. iz Ljubljane promocijsko akcijo kondomov Durex…

Ob svetovnem dnevu boja proti AIDS-u pripravljata Tuš in podjetje Medicopharmacia d.o.o. iz Ljubljane promocijsko akcijo kondomov Durex pod naslovom Vznemirite se! Zabavno. Varno. Za nagrado!.

Promocijska akcija se bo pričela v sredo 1. decembra 2004 v Tuševih centrih Maribor, Celje, Novo mesto in Ljubljana in se bo zaključila v soboto 4. decembra ob 18.00 uri v Planetu Tuš v Celju z žrebanjem nagrad in glasbeno gostjo Rebeko Dremelj.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.