Dubioza kolektiv v Kopru, Ladies night v Kranju in božična clubbinga v Mariboru in Celju

Božiček bo s polnim košem daril za najmlajše obiskovalce Planetov ta petek najprej obiskal celjski Planet Tuš, v naslednjem tednu pa še Planete Tuš Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto. Praznično dogajanje za različne okuse in generacije bo v Planetih Tuš potekalo še vse do konca meseca. V Koper prihaja ta petek odlična bosanska skupina Dubioza kolektiv, v Kranju, Mariboru in Kopru bodo predstavili nov koncept zabav za predstavnice nežnejšega spola – Ladies night večere.

Božiček bo s polnim košem daril za najmlajše obiskovalce Planetov ta petek najprej obiskal celjski Planet Tuš, v naslednjem tednu pa še Planete Tuš Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto. Praznično dogajanje za različne okuse in generacije bo v Planetih Tuš potekalo še vse do konca meseca. V Koper prihaja ta petek odlična bosanska skupina Dubioza kolektiv, v Kranju, Mariboru in Kopru bodo predstavili nov koncept zabav za predstavnice nežnejšega spola – Ladies night večere. December pa bodo začinili še stand-up večeri in praznične božično novoletne klubske zabave. Na filmska platna prihajajo ta teden tri filmske novosti triler Američan, drugi del grozljivke Paranormalno in akcija Upokojeni, oboroženi, nevarni. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš pa je ta vikend že peti teden zapored uspelo ohraniti slovenski mladinski komediji Gremo mi po svoje.

Bowling celjskega Planeta Tuš bo ta petek ob 17. uri obiskal Božiček s polnim košem daril za vse mlajše obiskovalce. Pospremilo ga bo številno in zelo barvito spremstvo – škratje bodo pred njegovim prihodom pripravili otroško predstavo, otroci iz glasbene šole C3 center pa bodo skupaj z mladimi igralci zaigrali v glasbeni predstavi Babica zima, saj bodo dogajanje na odru pospremili z najlepšimi božičnimi pesmicami. Dobri mož bo v naslednjih tednih obiskal tudi ostale Planete Tuš – kranjske otroke bo obiskal v četrtek, 16. decembra, štajerske, primorske in dolenjske pa v soboto, 18. decembra.

Vikend se bo ta teden v mariborskem, kranjskem in koprskem Planetu Tuš začel že v četrtek s stand-up nastopom: v Mariboru Ane Marije Mitič, v Kranju Vida Valiča in v Kopru Vanči Žorž. Božična M.S.N. zabava bo v petek v Mariboru poskrbela za prvo večjo dozo prazničnega vzdušja. Glasbeno podlago bodo ustvarjali DJ Simon na poskok, Nik in DJ Lady Aysha, ki bodo zlata leta plesne glasbe kombinirali z najbolj nepozabnimi božičnimi uspešnicami za vse generacije. Ladies Night večer pripravljen posebej za razvajanje pripadnic nežnejšega spola bo v kranjskem Planetu Tuš popestril petkov večer. Za odlično glasbeno podlago v house in electro ritmih bosta skrbela DJ-a Sylvain in P Fortune, dekleta pa bo razvajal tudi zvok saksofona. V petek se na koprskem bowlingu obeta koncert odlične bosanske skupine Dubioza kolektiv, znane po glasbeni mešanici reagge, hip hop, dub in rock glasbe. V soboto pa se bo odvil prvi Podpalmo.si žur, kjer bodo moči združili člani rock skupine AlbaKiara, Rudi Bučar s skupino The Cool Vibes ter DJ-ja Mc Gizzy in DJ DeeJake znana kot S.E.C.R.E.T. DISCO. Praznično, decembrsko vzdušje bo v soboto v Celju pričaral Božični clubbing, za glasbeno podlago pa bosta skrbela Sid Templer in DJ Andy.

Praznično vzdušje in pestro dogajanje se bo v Planetih Tuš nadaljevalo tudi v preostanku meseca. Dogajanje pa bodo izpolnili večeri stand-up komedije, božične in predbožične zabave, Ladies night večeri in številni drugi dogodki.

Zanimivo dogajanje pa je v Planetih Tuš namenjeno tudi otrokom. V Novem mestu so v petek otroci in ljubitelji pravljic vabljeni na druženje s čisto pravo Muco Copatarico, ki bo Planet Tuš obiskala ob 17. uri. V Kranju in Kopru si bodo obiskovalce lahko ogledali razstavo velikanskih lego modelov, ki bo očarala predvsem ljubitelje lego kock in obudila naše spomine na otroštvo. V prednovoletnem tednu pa se v vseh otroških igralnicah Oslarijah vsak dan med 10. in 12. uro obeta zanimivo in raznoliko počitniško dogajanje z delavnicami, plesom in pravljicami.

V Planete Tuš prihajajo ta teden kar tri filmske novosti – triler Američan z Georgeem Clooneyjem v glavni vlogi v Planete Tuš Maribor, Celje in Kranj, drugi del grozljivke Paranormalno bo na ogled v vseh Planetih Tuš ter akcija Upokojeni, oboroženi, nevarni, ki bo od četrtka v Sloveniji na ogled le v kinematografih Tuš Koper, Celje in Maribor. Z rednim prikazovanjem prične tudi domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje 3D, ki so si jo najbolj neučakani lahko ogledali že pretekli teden na predpremieri.

Triler Američan je zgodba o Jacku, igra ga George Clooney, poklicnem morilcu, ki se po skorajda usodni akciji na Švedskem zateče na italijansko podeželje. V majhnem srednjeveškem mestu je njegovo življenje pravo nasprotje preteklosti, daleč stran od nenehno preteče smrti. V spokojni naravi gorovja Abruzzo se spoprijatelji z lokalnim duhovnikom Benedettom in zaplete v ljubezensko razmerje s privlačno Claro. Njuna romanca se zdi povsem nedolžna, toda če stopi iz sence, bo Jack znova izpostavljen nevarnosti, ki preti na vsakem koraku. Eden najgrozljivejših filmov vseh časov je dobil svoje nadaljevanje. Drugi del grozljivke Paranormalno se vrača na kraj zločina – v skrivnostno hišo, kjer se odvijajo paranormalni pojavi. Kamere pa so ponovno nema priča pojavljanja nerazložljivih zvokov, srhljivih odtisov in premikanja predmetov, ki napovedujejo vnovičen prihod in prevlado srhljivega zla. V eksplozivni akciji Upokojeni, oboroženi, nevarni, ki je bila posneta po stripu Warrena Ellisa in Cullyja Hamnerja, igrajo Bruce Willis, oskarjevca Morgan Freeman in Helen Mirren ter nominiranec za oskarja John Malkovich. Nekdanji agent Cie, Frank Moses (Bruce Willis), živi umirjeno samsko življenje, dokler se lepega dne ne prikaže do zob oborožena skupina, ki ga namerava ubiti. Ker je v nevarnosti tudi življenje Sarah (Mary-Louise Parker), ki mu je zelo pri srcu, Frank skliče svojo nekdanjo ekipo in se spopade za svoje preživetje. Frank, Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) in Victoria (Helen Mirren) so bili nekdaj pomembni agenti Cie, a zaradi skrivnosti, do katerih so se dokopali med službovanjem, so zdaj tarče te agencije.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajajo ta mesec še težko pričakovana fantazijska akcijska pustolovščina Tron: Zapuščina 3D, komedija Njuna družina, nadaljevanje filmov Njeni tastari in Njegovi tastari, kjer bosta svoja čudaška karakterja zopet pomerila Greg (Ben Stiller) in njegov tast Jack (Robert DeNiro), romantična komedija Življenje, kot ga poznaš in grozljivka Let Me In.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 11.615 gledalcev. Prvo mesto je ponovno, že peti teden zapored, osvojila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledalo 3.105 gledalcev. Na drugem mestu lestvice je novost preteklega tedna, komedija Draga, počakaj, sem na poti, ki si jo je ogledalo 2.562 gledalcev. Na tretje mesto je z drugega zdrsnil film Harry Potter in Svetinje smrti – 1. del, ki si ga je ogledalo 1.949 gledalcev. Peterico zaključujeta animirana družinska komedija Megaum in domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje 3D, ki je bila pretekli teden na ogled le na predpremieri.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več