Družina z Grobelnega je za enojajčna dvojčka dobila polletno zalogo plenic

Družina Močnik Bevc z Grobelnega je prva, ki je v sklopu letošnje akcije Tuševi dvojčki in trojčki danes prejela polletno zalogo pleničk Pampers.

Družina z Grobelnega je za enojajčna dvojčka dobila polletno zalogo plenic Družina Močnik Bevc z Grobelnega je prva, ki je v sklopu letošnje akcije Tuševi dvojčki in trojčki danes prejela polletno zalogo pleničk Pampers. Tudi letos bomo v Tušu v sodelovanju s podjetjem Procter&Gamble kar 28 slovenskim družinam, v katerih so se nedavno rodili dvojčki ali trojčki, podarili polletno zalogo pleničk. S tem se bo število otrok, obdarjenih v šestih letih, povzpelo že na 386.

Za družino Močnik Bevc iz Grobelnega je bil 3. junij prav poseben dan, saj sta takrat v celjski porodnišnici na svet prijokala enojajčna dvojčka Jurij in Anže. Tako je sestrica Lara, ki bo letos novembra dopolnila pet let, dobila kar dva bratca, ki bosta 3. oktobra dopolnila že štiri mesece. Tušev paket s polletno zalogo pleničk sta v imenu novorojenčkov prevzela srečna in ponosna starša, mamica Mojca in očka Simon.

Izjava staršev: »Ob novici sva bila zelo vesela in presenečena, saj je polletna zaloga pleničk zelo velika pomoč, ki pri dvojčkih predstavlja kar velik strošek.«

Z vseslovensko akcijo Tuševi dvojčki in trojčki želimo v Tušu najmlajšim omogočiti miren in zdrav spanec ter prijetno kobacanje, mladopečene starše, ki se soočajo z visokimi podvojenimi stroški, pa vsaj nekoliko finančno razbremeniti. Akcija je v zaostrenih gospodarskih razmerah dobila še dodaten zagon, saj so stroški nakupa plenic zelo visoki in lahko v letu za dva otroka hitro presežejo 1000 evrov.

Polletno zalogo pleničk bo letos prejelo 28 slovenskih družin, v katerih so se nedavno rodili dvojčki ali trojčki. Letošnji izbor družin je ponovno potekal v sodelovanju z vsemi 14 slovenskimi porodnišnicami – Brežice, Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Postojna, Ptuj, Slovenj Gradec, Šempeter pri Novi Gorici in Trbovlje. Iz vsake od njih bomo v Tušu obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki ali trojčki zadnji prijokali na svet. V šestih letih akcije bomo tako v Tušu obdarili kar 192 mladih družin in poskrbeli za več kot 386 nasmejanih in suhih malčkov.

Z mnogimi dobrodelnimi projekti, ki jih namenjamo predvsem otrokom in mladini, se v Tušu uvrščamo med družbeno najodgovornejša slovenska podjetja. Samo v zadnjih mesecih je, poleg projekta Pričarajmo nasmeh in donacije šolskih potrebščin za osnovnošolce iz Celja, to že tretji dobrodelni projekt, s katerim želimo pomagati otrokom v stiski in njihovim staršem.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več