Družina iz Voličine za svoji dvojčici dobila polletno zalogo plenic

Za štajerski dvojčici paket skoraj 2000 pleničk Pampers

Družina iz Voličine za svoji dvojčici dobila polletno zalogo plenic Družina Jereb-Merčnik iz Voličine, ki je v sklopu akcije ‘Tuševi dvojčki in trojčki’ danes prejela polletno zalogo pleničk Pampers, je že druga po vrsti v letošnji akciji, sledilo pa ji bo še 26 družin iz vse Slovenije.

Za družino Jereb-Merčnik iz Voličine je bil torek, 24. junij, prav poseben dan, saj sta takrat v mariborski porodnišnici na svet prijokali mala Tanja in njena sestrica Tamara. Paket s skoraj 2000 pleničkami Pampers sta v imenu enojajčnih dvojčic prevzela srečna in ponosna starša, mamica Terezija in očka Janez.

»Res si nisva mislila, da sva lahko izbrana midva in najini dve punčki. Pleničke, ki smo jih prejeli, nam bodo prišle zelo prav in za to darilo sva zelo hvaležna«, pove očka Janez. Mlada starša nato še hitro dodata: »najprej sva mislila, da bova midva presenetila druge s parom dvojčic, sedaj pa onidve vsak dan znova presenečata naju.«

Polletno zalogo pleničk bo tudi letos prejelo skupno 28 slovenskih družin, v katerih so se nedavno rodili dvojčki ali trojčki. Tudi letošnji izbor družin je potekal v sodelovanju z vsemi 14 slovenskimi porodnišnicami – Celje, Izola, Jesenice, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto, Brežice, Postojna, Šempeter pri Novi Gorici, Ptuj, Slovenj Gradec in Trbovlje. Iz vsake od njih pa so obdarili tisti dve družini, v katerih so dvojčki ali trojčki zadnji prijokali na svet. V petih letih, kolikor poteka akcija, pa bomo v Tušu in podjetju P&G obdarili skupno kar 164 mladih družin in poskrbeli za več kot 330 suhih ritk.

S to vseslovensko akcijo želimo v Tušu in P&G najmlajšim omogočiti miren in zdrav spanec, mladopečene starše, ki se soočajo z visokimi podvojenimi stroški, pa vsaj nekoliko finančno razbremeniti. S to dobrodelno gesto še naprej aktivno podpiramo reševanje problematike nizke rodnosti in zametkov demografske krize, s katero se v zadnjih letih sooča Slovenija.

S širokim spektrom dobrodelnih in sponzorskih aktivnosti, ki jih namenjamo predvsem otrokom in mladini, se uvrščamo med družbeno najbolj odgovorna slovenska podjetja. Za dobrodelne namene smo tako samo v letošnjem letu namenili več kot 470.000 evrov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več