Druga največja veriga drogerij v Sloveniji se širi

V petek, 5. oktobra, bomo ob 12. uri odprli novo drogerijo Lepota in zdravje v nakupovalnem centru Holermuos v Ormožu.

V petek, 5. oktobra, bomo ob 12. uri odprli novo drogerijo Lepota in zdravje v nakupovalnem centru Holermuos v Ormožu. Na skoraj 200 m2 prodajnih površin bo ponujala pestro specializirano ponudbo izdelkov za osebno nego, ki ustrezajo najsodobnejšim standardom zdravega življenja. Vrednost investicije znaša več kot 70.000 evrov.

V novi drogeriji bodo kupci našli pestro ponudbo kakovostnih izdelkov s segmentov dekorativne kozmetike, parfumerije, izdelkov za osebno nego in zdrave prehrane. Na voljo bo tudi izbrana ponudba knjig.

Poleg pestre izbire izdelkov bodo stranke deležne tudi prijaznega in strokovnega svetovanja. Zaposleni se namreč nenehno izobražujejo o najnovejših smernicah, ki izhajajo iz zdravega življenja, pridobljena spoznanja pa se aktivno uporabljajo v procesu kontinuiranega izboljševanja ponudbe.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob odprtju povedal: »Veriga drogerij Lepota in zdravje ostaja glede na velikost trdno na drugem mestu, saj je drogerija v Ormožu že 34. poslovalnica v Sloveniji. Kakovosti ponudbe pa ne izboljšujemo le količinsko, saj nenehno vlagamo tudi v znanje, s katerim zagotavljamo kontinuiran razvoj verige, kupcem prenašamo najnovejša spoznanja iz zdravega, naravnega načina življenja, poleg tega pa ponudbo neprestano širimo s kakovostnimi izdelki priznanih proizvajalcev.«

Strokovni sodelavci so številne informacije zbrali tudi na spletni strani verige na naslovu www.lepotainzdravje.si. Tam obiskovalci lahko najdejo koristne vsebine glede nege in dobrega počutja, ki so v pomoč pri vsakdanjem življenju. Poleg sodobne, kakovostne ponudbe izdelkov za zdravo življenje, pa se bo kupcem zvest obisk drogerije obrestoval tudi z ugodnim nakupom. Z zadostnim številom zbranih nalepk bodo ob nakupu izdelkov priznanih blagovnih znamk prihranili tudi do 50 odstotkov.

Nova drogerija Lepota in zdravje v Ormožu bo za kupce odprta od ponedeljka do petka od 8.00 do 20.00 ure, ob sobotah od 8.00 do 17.00 ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8.00 do 12.00 ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več