Domen Kumer, mariborski šok za ženska srca, priigral 174.000 tolarjev

9. septembra so bila v Celjskem Planetu Tuš še posebej razgreta ženska srca. Mariborski pop idol Domen Kumer je tam razkazoval svoje športne spretnosti in dekletom, ki so opazovale vsak njegov gib radodarno poklanjal svoj široki nasmeh. Domen se je udeležil pokala Bowling zvezd, dobrodelne športne akcije, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy.

Vendar pa manjka Domnu, da bi tudi v bowlingu dosegel svojo vokalno virtuoznost, še kar nekaj treninga. A rezultat, če pomislimo na sredstva, ki jih je Domen prispeval v Tušev dobrodelni sklad, vseeno ni slab. Za Hišo zavetja za otroke je s svojo igro priigral kar 174.000 tolarjev. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bodo zbrana sredstva podarili v januarju. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.644.000 tolarjev.

Po šestih dvobojih je najresnejši kandidat za osvojitev pokala Bowling zvezd še vedno Peter Poles, ki je v svoji najboljši igri dosegel zavidljivih 167 točk. Le z dvema točkama zaostanka mu sledi Uroš Zorman, za več deset točk pa že zaostajajo Six Pack Čukur, duet YO-ZO, Tina G, Domen Kumer in Alya.

V četrtek, 22. septembra, ob 19:30 uri, pa vas v Planetu Tuš Celje čaka prav posebna poslastica, ki bo posebej navdušila vse predstavnike moškega spola. Prihajata dve kratki krilci, dva globoka dekolteja in par svetlih dolgolasih glav, s spremstvom seveda. Najbrž že vsi veste, o kom je govora, o Atomik Harmonik seveda. Z vašim navijanjem bo šlo četverici vsekakor lažje. Moški pa bi lahko z močnim navijanjem do finala spodbudili vsaj katero od naših prihodnjih brhkih tekmovalk. Pridite, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

FOTOGALERIJA