Dobre stvari sedaj stanejo manj tudi v Krškem

Konec meseca novembra odpiramo nov in prvi Tušev trgovski center v Krškem. V objekt smo vložili kar 950 milijonov tolarjev. V poslovno prodajnih prostorih, ki se raztezajo na več kot 2400 m2, pa bodo poleg Tuševega supermarketa tudi drogerija Tuš, prodajalna z oblačili Metro, Frizerski salon Mitja hair team in bife.

Aleksander Svetelšek je o investiciji povedal: ˝Tudi Krčani bodo konec novembra dobili Tušev trgovski center. Čeprav v ta del Slovenije prihajamo prvič, verjamem, da bomo tudi tu kupce prepričali z veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, z zelo raznovrstno akcijsko ponudbo, s ponudbo izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu.˝

Trgovski center se nahaja na naslovu Cesta krških žrtev 134 d. V njem bo redno zaposlitev dobilo več kot 50 oseb, ki bodo za kakovostno ponudbo in prijazno storitev skrbele vsak delavnik od 8. do 20. ure in ob sobotah od 8. do 13. ure. Otvoritev centra je napovedana za sredo, 24. novembra, in kot je pri nas že navada, jo bo tudi tokrat spremljal bogat zabavni program.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec