Dober teden do Tuševega vzpona na Celjsko kočo

Manjka le še dober teden dni do športno-rekretivne prireditve, ki jo ljubitelji športa in dobre družbe, že pet let zapored, nikakor ne želijo zamuditi.

Vabimo vas na
TUŠEV VZPON NA CELJSKO KOČO,
ki bo v soboto, 19. junija, s startom ob 10. uri izpred PLANETA TUŠ /za kolesarje/ in ob 9.30 izpred GASILSKEGA DOMA V ZAGRADU /za pohodnike/.

GORSKO KOLESARJENJE
Letošnja novost za kolesarje je tekmovanje z namestitvijo elektronskih čipov, ki omogoča merjenje neto rezultatov posameznega tekmovalca. Ob plačilu štartnine se plača kavcija za čip v vrednosti 6.000 sit. Kavcijo vam na cilju ob vračilu čipa vrnemo.
Za spektakularnost dogodka bo poskrbel skupinski start izpred PLANETA TUŠ, ki se bo ob spremstvu posebnih vozil nadaljeval s panoramsko vožnjo skozi mesto Celje, vse do Zagrada, kjer se prične uradno merjenje časa.

Izkoristite možnost PREDPRIJAVE do 17.6. na naši spletni strani ali na tel. številki: 03/4241 011.
Otroci/dijaki/študentje: 1.500 sit
Odrasli: 2.000 sit

PRIJAVE na dan tekmovanja pred Planetom Tuš od 7.30 do 9.00 ure:
Otroci/dijaki/študentje: 2.000 sit
Odrasli: 2.500 sit

REKREATIVNI DRUŽINSKI POHOD

Med 8.30 in 9.30 uro se zberemo pred Gasilskim domom v Zagradu, od koder se podamo po markirani poti na Celjsko kočo.

PRIJAVE na dan dogodka pred Gasilskim domom v Zagradu:
Družine z največ štirimi družinskimi člani: 2000 sit
Družine z več kot štirimi družinskimi člani: 3000 sit
Posamezniki: 1000 sit

Poskrbeli bomo za prijetno druženje ob živi glasbi in slastnih dobrotah.

Športni pozdrav in nasvidenje na Celjski koči!