Dober teden do Tuševega vzpona na Celjsko kočo

Manjka le še dober teden dni do športno-rekretivne prireditve, ki jo ljubitelji športa in dobre družbe, že pet let zapored, nikakor ne želijo zamuditi.

Vabimo vas na
TUŠEV VZPON NA CELJSKO KOČO,
ki bo v soboto, 19. junija, s startom ob 10. uri izpred PLANETA TUŠ /za kolesarje/ in ob 9.30 izpred GASILSKEGA DOMA V ZAGRADU /za pohodnike/.

GORSKO KOLESARJENJE
Letošnja novost za kolesarje je tekmovanje z namestitvijo elektronskih čipov, ki omogoča merjenje neto rezultatov posameznega tekmovalca. Ob plačilu štartnine se plača kavcija za čip v vrednosti 6.000 sit. Kavcijo vam na cilju ob vračilu čipa vrnemo.
Za spektakularnost dogodka bo poskrbel skupinski start izpred PLANETA TUŠ, ki se bo ob spremstvu posebnih vozil nadaljeval s panoramsko vožnjo skozi mesto Celje, vse do Zagrada, kjer se prične uradno merjenje časa.

Izkoristite možnost PREDPRIJAVE do 17.6. na naši spletni strani ali na tel. številki: 03/4241 011.
Otroci/dijaki/študentje: 1.500 sit
Odrasli: 2.000 sit

PRIJAVE na dan tekmovanja pred Planetom Tuš od 7.30 do 9.00 ure:
Otroci/dijaki/študentje: 2.000 sit
Odrasli: 2.500 sit

REKREATIVNI DRUŽINSKI POHOD

Med 8.30 in 9.30 uro se zberemo pred Gasilskim domom v Zagradu, od koder se podamo po markirani poti na Celjsko kočo.

PRIJAVE na dan dogodka pred Gasilskim domom v Zagradu:
Družine z največ štirimi družinskimi člani: 2000 sit
Družine z več kot štirimi družinskimi člani: 3000 sit
Posamezniki: 1000 sit

Poskrbeli bomo za prijetno druženje ob živi glasbi in slastnih dobrotah.

Športni pozdrav in nasvidenje na Celjski koči!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.