Dober teden do Tuševega vzpona na Celjsko kočo

Manjka le še dober teden dni do športno-rekretivne prireditve, ki jo ljubitelji športa in dobre družbe, že pet let zapored, nikakor ne želijo zamuditi.

Vabimo vas na
TUŠEV VZPON NA CELJSKO KOČO,
ki bo v soboto, 19. junija, s startom ob 10. uri izpred PLANETA TUŠ /za kolesarje/ in ob 9.30 izpred GASILSKEGA DOMA V ZAGRADU /za pohodnike/.

GORSKO KOLESARJENJE
Letošnja novost za kolesarje je tekmovanje z namestitvijo elektronskih čipov, ki omogoča merjenje neto rezultatov posameznega tekmovalca. Ob plačilu štartnine se plača kavcija za čip v vrednosti 6.000 sit. Kavcijo vam na cilju ob vračilu čipa vrnemo.
Za spektakularnost dogodka bo poskrbel skupinski start izpred PLANETA TUŠ, ki se bo ob spremstvu posebnih vozil nadaljeval s panoramsko vožnjo skozi mesto Celje, vse do Zagrada, kjer se prične uradno merjenje časa.

Izkoristite možnost PREDPRIJAVE do 17.6. na naši spletni strani ali na tel. številki: 03/4241 011.
Otroci/dijaki/študentje: 1.500 sit
Odrasli: 2.000 sit

PRIJAVE na dan tekmovanja pred Planetom Tuš od 7.30 do 9.00 ure:
Otroci/dijaki/študentje: 2.000 sit
Odrasli: 2.500 sit

REKREATIVNI DRUŽINSKI POHOD

Med 8.30 in 9.30 uro se zberemo pred Gasilskim domom v Zagradu, od koder se podamo po markirani poti na Celjsko kočo.

PRIJAVE na dan dogodka pred Gasilskim domom v Zagradu:
Družine z največ štirimi družinskimi člani: 2000 sit
Družine z več kot štirimi družinskimi člani: 3000 sit
Posamezniki: 1000 sit

Poskrbeli bomo za prijetno druženje ob živi glasbi in slastnih dobrotah.

Športni pozdrav in nasvidenje na Celjski koči!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.