Do 20 tolarjev cenejši bencin sedaj tudi na Pobrežju

Do 20 tolarjev cenejši bencin sedaj tudi na Pobrežju

Jutri, v petek, 8. decembra, ob 9. uri bo na Pobrežju odprl svoja vrata nov, že sedmi bencinski servis Tuš Oil v Sloveniji. V izgradnjo modernega, več kot 200 m2 velikega bencinskega servisa, ki se nahaja v bližini našega trgovskega centra, smo v Skupini Tuš vložili 530 milijonov tolarjev.

Nov bencinski servis bo poleg naftnih derivatov, na prodajni površini, skoraj 90 m2 ponujal izdelke za nego avtomobila in njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Novih moči za vožnjo si boste lahko nabrali v gostinskem lokalu in svojega jeklenega konjička očistili v moderni portalni avtopralnici. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

Tudi na novem bencinskem servisu na Pobrežju bomo skladno z našo filozofijo ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe, med njimi tudi najbolj znano, v kateri svojim kupcem ponujamo gorivo tudi do 20 tolarjev nižji ceni.

V naslednjih mesecih načrtujemo izgradnjo še novih bencinskih servisov. V strategiji širitve smo si namreč za cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na območju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.