Do 20 tolarjev cenejši bencin sedaj tudi na Pobrežju

Do 20 tolarjev cenejši bencin sedaj tudi na Pobrežju

Jutri, v petek, 8. decembra, ob 9. uri bo na Pobrežju odprl svoja vrata nov, že sedmi bencinski servis Tuš Oil v Sloveniji. V izgradnjo modernega, več kot 200 m2 velikega bencinskega servisa, ki se nahaja v bližini našega trgovskega centra, smo v Skupini Tuš vložili 530 milijonov tolarjev.

Nov bencinski servis bo poleg naftnih derivatov, na prodajni površini, skoraj 90 m2 ponujal izdelke za nego avtomobila in njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Novih moči za vožnjo si boste lahko nabrali v gostinskem lokalu in svojega jeklenega konjička očistili v moderni portalni avtopralnici. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

Tudi na novem bencinskem servisu na Pobrežju bomo skladno z našo filozofijo ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe, med njimi tudi najbolj znano, v kateri svojim kupcem ponujamo gorivo tudi do 20 tolarjev nižji ceni.

V naslednjih mesecih načrtujemo izgradnjo še novih bencinskih servisov. V strategiji širitve smo si namreč za cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na območju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več