Do 20 tolarjev cenejši bencin sedaj tudi na Pobrežju

Do 20 tolarjev cenejši bencin sedaj tudi na Pobrežju

Jutri, v petek, 8. decembra, ob 9. uri bo na Pobrežju odprl svoja vrata nov, že sedmi bencinski servis Tuš Oil v Sloveniji. V izgradnjo modernega, več kot 200 m2 velikega bencinskega servisa, ki se nahaja v bližini našega trgovskega centra, smo v Skupini Tuš vložili 530 milijonov tolarjev.

Nov bencinski servis bo poleg naftnih derivatov, na prodajni površini, skoraj 90 m2 ponujal izdelke za nego avtomobila in njegova manjša popravila. V njem bo moč kupiti osnovna živila, prigrizke in pijače za potovanje ter tobačne izdelke. Novih moči za vožnjo si boste lahko nabrali v gostinskem lokalu in svojega jeklenega konjička očistili v moderni portalni avtopralnici. Ponudbo servisa pa bo zaokrožila tudi možnost nakupa gospodinjskega plina v jeklenkah.

Tudi na novem bencinskem servisu na Pobrežju bomo skladno z našo filozofijo ´kjer dobre stvari stanejo manj´ pripravljali različne akcijske ponudbe, med njimi tudi najbolj znano, v kateri svojim kupcem ponujamo gorivo tudi do 20 tolarjev nižji ceni.

V naslednjih mesecih načrtujemo izgradnjo še novih bencinskih servisov. V strategiji širitve smo si namreč za cilj zastavili večanje števila bencinskih servisov in njihovo enakomerno razpršitev na območju celotne Slovenije. Ker pa želimo kupcem povsod ponuditi storitev na najvišji ravni, bomo ob vseh bencinskih servisih ponudili tudi spremljevalno trgovsko ponudbo.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več