D*NAR lahko v Skupini Tuš porabite po svoje

Skupina Tuš ponuja kupcem D*NAR. Vsak nakup ali plačilo storitev v vseh dejavnostih skupine, ki so prvič povezane na takšen način, prinaša D*NAR na Tuš klub kartico. Pridobljeni D*NAR lahko kupci poljubno porabijo v vseh dejavnostih, npr. za nove nakupe v trgovinah in drogerijah, plačilo računa pri Tušmobilu, naročilo rojstnodnevne torte v slaščičarni De la Creme ali za uro bowlinga s prijatelji.

V Skupini Tuš so se v časih zaostrenih gospodarskih razmer odločili kupcem ponuditi večjo dodano vrednost. Nastala je ena ugodnost, poimenovana D*NAR, ki prvič povezuje celotno skupino in njena štiri področja – trgovine, drogerije, Tušmobil in zabavo. D*NAR na preprost in pregleden način omogoča unovčevanje vrednosti v evrih, pridobljenih na Tuš klub kartici. »Na inovativen način smo povezali vse dejavnosti v naši skupini in tako kupcem omogočili še večje ugodnosti pri vsakodnevnih stroških,« pojasnjuje generalni direktor Skupine Tuš Ivo Švrljuga in dodaja: »Več nakupov in več storitev prinaša več D*NAR-ja. Ideja je zelo preprosta in prepričani smo, da bodo kupci hitro doumeli, da so nakupi pri nas oplemeniteni z veliko dodane vrednosti.«

Člani Tuš kluba z vsakodnevnimi nakupi izbranih izdelkov ali storitev v Skupini Tuš na svojo člansko kartico pridobivajo D*NAR. Stanje se kupcem ob vsakem plačilu izpiše na koncu računa, kar omogoča preprost nadzor in upravljanje. Kupci bodo D*NAR lahko prosto porabili v kateri koli dejavnosti Tuša – za nakupe v trgovinah in drogerijah, kavo v Bowling barih, slaščice v De la Cremu ali za plačilo naročnine pri Tušmobilu, kar so samo nekatere od možnosti.