DJ Kosta Radman s plaže Zrče ta petek v Planetu Tuš Koper

V prihajajočem vikendu bodo za odlično zabavo v Planetu Tuš Koper poskrbel eden najboljših hrvaških DJ-ev Kosta Radmana s paške plaže Zrče, ki bo v koprskem Planetu Tuš nastopil v petek.

Na filmska platna Planeta Tuš prihajata ta teden dve težko pričakovani novosti – drama Jej, moli, ljubi z Julio Roberts v glavni vlogi in plesni romantični film Odpleši svoje sanje v 3D, ki je v Sloveniji na ogled le v kinematografih Planetov Tuš. Novosti preteklega tedna – komedija Butec na večerji in fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec pa sta v minulem vikendu prevzeli primat na lestvici gledanosti.

V kinodvorane Planeta Tuš Koper prihajajta ta teden kar dve filmski novosti. Drama Jej, moli, ljubi z Julio Roberts v glavni vlogi je film, posnet po istoimenski knjižni uspešnici. Zgodba govori o Liz Gilbert, igra jo Julia Roberts, sodobni ženski, ki se po ločitvi znajde na razpotju življenja. Odloči se zapustiti vse, kar ima, in se podati na potovanje okoli sveta v iskanje tistega, kar si je v resnici vedno želela. Druga novost pa je plesni romantični film Odpleši svoje sanje v 3D, ki je na ogled le v kinematografih Planetov Tuš. Skupina plesalcev se znajde v tekmi proti najboljšim plesalcem hip-hopa na svetu. Če verjameš vase, lahko uresničiš svoje sanje, je rdeča nit filma, spektakularne koreografije, narejene posebej za 3D tehnologijo, pa tiste, ki gledalca postavijo neposredno na oder med najboljše plesalce na svetu.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 13.339 ljubiteljev filma. Prvo mesto je z 2.759 gledalci osvojila novost preteklega tedna komedija Butec na večerji. Drugo mesto je prav tako zasedla novost, fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec, ki si jo je ogledalo 2.246 gledalcev. Na tretje mesto pa je s prvega zdrsnila grozljivka Nevidno zlo: Drugi svet 3D s 1.561 gledalci. Peterico zaključujeta družinski animirani film Svet igrač 3 in družinska športna drama Karate Kid.

V Kopru bo v petek za odlično zabavo v Exclusive Papaya Club Partyju poskrbel eden najboljših hrvaških DJ-ev, Kosta Radman, ki prihaja v Slovenijo neposredno s paške plaže Zrče. Za najmlajše organizirajo v Planetu Tuš Koper jesenske ustvarjalne delavnice, ki bodo vse do konca oktobra potekale ob sobotah od 10. do 12. ure. Ob sobotah bodo v popoldanskih urah v Oslariji potekale tudi otroške angleške delavnice, kjer se bodo najmlajši na zabaven in igriv način srečevali z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa bodo primorski otroci vse do konca oktobra uživali ob najlepših pravljicah in pripovedkah.

Jesensko dogajanje bo zanimivo tudi za ostale generacije, saj si lahko obiskovalci še vse do nedelje ogledajo razstavo ladijskih modelov, klub Gaia pa vabi vse ljubitelje rož, vrtov in urejenega okolja na predavanje, ki bo v soboto ob 10. uri potekalo na temo jesenske zasaditve korit in grobov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več