DJ Gadjo ta vikend v Planetih Tuš

Za zabavo bo v Planetih Tuš naslednji vikend poskrbel eden najboljših svetovnih DJ-jev GADJO. Eden največjih zmagovalcev Zlatih globusov, domišljijski akcijski spektakel Avatar, pa ostaja v Planetih Tuš tudi po tem vikendu prepričljivo na prvem mestu gledanosti.

Murat Arslan alias DJ Gadjo je odgovoren za remixe nekaterih najbolje prodajanih svetovnih dance uspešnic. Njegova prva velika uspešnica “So Many Times” je bila številka ena dance lestvic v kar 14 državah. Področje delovanja DJ-a s turškimi koreninami, rojenega v Nemčiji, sega od Ibize do Dubaja in od Rusije do Južne Koreje. Tokrat bo nastopil tudi v Sloveniji, na Bowlingu Planeta Tuš Kranj v petek, 22. januarja, v Planetu Tuš Celje pa v soboto, 23. januarja.

V prvih tednih leta 2010 ostaja v Tuševih kinematografih na vrhu gledanosti domišljijsko-akcijski spektakel Avatar, ki si ga je od petka do nedelje ogledalo več kot 5.700 gledalcev. Tako kot pretekli vikend mu sledi akcijsko-pustolovsko-misteriozno-kriminalni triler Sherlock Holmes s skoraj 2.800 gledalci. Na tretje mesto se je z več kot 1900 gledalci, v primerjavi s preteklim tednom, zavihtel novinec, komična drama V zraku, kjer je strokovnjaka za odpuščanje odigral odlični George Clooney. Najboljšo peterico zaključujeta družinska animirana domišljijska pustolovščina Planet 51 in romantična komedija Ljubezen, ločitev in nekaj vmes.

V četrtek, 21. januarja, prihajata na platna kinematografov Tuš dve novosti, sinhronizirana animirana družinska komedija Princesa in žabec in akcijsko-pustolovska drama Knjiga odrešitve z Denzlom Washingtonom v glavni vlogi.