DJ Freemasons v koprskem, Jasmin Stavros v kranjskem in Neda Ukraden v celjskem Planetu Tuš

V Planete Tuš prihajata ta četrtek dve filmski novosti – vestern drama z desetimi nominacijami za oskarja Pravi pogum in komedija Debela mama: Kakršen oče, takšen sin. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend prevzela romantična komedija Moja neprava žena z Jennifer Aniston in Adamom Sandlerjem v glavnih vlogah. Ta vikend pa bo vse željne zabave zagotovo pritegnilo zimsko dogajanje v Discih Planetov Tuš.

V Planete Tuš prihajata ta četrtek dve filmski novosti – vestern drama z desetimi nominacijami za oskarja Pravi pogum in komedija Debela mama: Kakršen oče, takšen sin. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend prevzela romantična komedija Moja neprava žena z Jennifer Aniston in Adamom Sandlerjem v glavnih vlogah. Ta vikend pa bo vse željne zabave zagotovo pritegnilo zimsko dogajanje v Discih Planetov Tuš. Koprski disco bo namreč v petek premierno gostil najbolj vročo klubsko zabavo v Sloveniji z naslovom Famous in enega najbolj iskanih dj-ev na svetu DJ Freemasons, v Kranj prihaja romantični Jasmin Stavros, v celjski Planet Tuš pa ta vikend legendarna Neda Ukraden.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve filmski novosti – vestern drama s kar desetimi nominacijami za oskarja Pravi pogum in komedija Debela mama: Kakršen oče, takšen sin. Vestern drama Pravi pogum prihaja ta teden v Planeta Tuš Celje in Maribor. Zgodba se odvija v 70. letih 19. stoletja, ko se 14-letna Mattie Ross odpravi v Fort Smith v Arkansasu, da bi zahtevala pravico za svojega očeta, ki ga je strahopetni Tom Chaney ubil zaradi dveh zlatnikov. Chaney je pobegnil na indijansko ozemlje, Mattie, odločena, da ga ujame in vidi na vislicah, pa za pomoč zaprosi moža, ki slovi kot najbolj neusmiljen zvezni šerif v mestu, pijanskega Roosterja Cogburna. Toda na Chaneyjevi sledi je tudi zgovorni teksaški ranger LaBoeuf, ki hoče morilca odpeljati v Teksas, da bi dobil bogato nagrado. Komedija Debela mama: Kakršen oče, takšen sin je ta teden na ogled v Planetih Tuš Celje, Maribor in Koper. V nadaljevanju filma Hiša debele mame se Martin Lawrence vrača kot agent FBI Malcolm Turner in kot Turnerjev do neprepoznavnosti zakrinkan alter ego, Debela mama. Zgodba se zaplete, ko mora Turner svojega 17-letnega sina Trenta, ki je bil priča umoru, obvarovati pred kriminalci. Preobleče ga v dekliška oblačila in ga vpiše na dekliško umetniško šolo. Skupaj se podata na lov za skrivnostnim morilcem, preden morilec najde njiju.

Za vse, ki še ne vedo, kam popeljati svojega srčnega izbranca, so danes ob 20. uri v Planetih Tuš pripravili Valentinovo premiero, na kateri si lahko ogledate komedijo Jutranje veselje z odlično igralsko zasedbo, v glavnih vlogah nastopajo Harrison Ford, Diane Keaton in Rachell McAdams. Nova producentka jutranjega programa Becky Fuller je odločena, da bo jutranji oddaji vrnila slavo in gledalce, ki jih je nekoč imela. Pri tem naj bi ji pomagala nekoč veliko novinarsko ime, danes pa namrgoden, čemeren in skrajno neprilagodljiv Mike Pomeroy in zgovorna, samozavestna diva jutranjega programa Coleen Peck.

V okviru Filmskega gledališča bo v gorenjskem Planetu Tuš ta četrtek na ogled triler Grozljivo srečen. Robert Hansen je osramočen in nesrečen policist, ki ga premestijo v zakotno vas na jug Danske. Razpadel mu je zakon in odvzeli so mu pravico do videvanja hčere. V vas se je pred časom preselila tudi zapeljiva Ingelise, ki Roberta s svojo mikavnostjo prepriča, da ji pomaga pobegniti od zmerjajočega in žaljivega moža Jorgena, vaškega nasilneža, ki se ga vsi bojijo. Groteskna zgodba o nesrečnem policistu lahkotno prepleta elemente srhljivke, socialne drame in psihološkega trilerja.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 14.478 gledalcev. Na prvo mesto se je zavihtela novost preteklega tedna, romantična komedija Moja neprava žena, ki si jo je ogledalo 4.108 gledalcev. Animirana Disneyjeva družinska komedija Zlatolaska je s 3.402 gledalcema zdrsnila na drugo mesto lestvice, tretje pa je s 1.371 gledalci zasedla pustolovska komedija Gulliverjeva potovanja. Na četrto mesto se je uvrstila zgodovinska drama Kraljev govor, na peto pa animirana družinska komedija Samova pustolovščina: Skrivni prehod 3D.

Planeti Tuš bodo ta vikend gostili različne zabave, koncerte in dogodke. Na primorskem bodo v petek premierno gostili najbolj vročo klubsko zabavo v Sloveniji z naslovom Famous. Dogodek združuje vrhunsko house glasbo, najboljše svetovne DJ-e in je nastal po vzoru klubskih zabav od Miamija do Ibize. Koprski Planet Tuš bo tokrat gostil enega najbolj iskanih dj-ev na svetu, z nominacijami za grammyje okronanega britanskega dj-a svetovnega formata in avtorja hitov Beliver, Love on my mind, Rain down love, When you touch me in Heartbreak, ki je v svoji bogati glasbeni karieri sodeloval z mega zvezdami svetovne glasbe, kot so Beyonce, Michael Jackson, Shakira in Kyle Minogue. V celjskem Planetu Tuš bo v petek za vse romantike in jugo nostalgike poskrbela glasbena diva, legendarna Neda Ukraden. V gorenjskem Planetu pa se prav tako v petek obeta veliki Valentinov koncert legendarnega hrvaškega zapeljivca Jasmina Stavrosa. Različne klubske zabave bodo zapolnile dogajanje konec prihajajočega tedna, med njimi dance zabava v Mariboru z DJ-i Sidom Templerjem, Aysho in DJ Nikom, SKI & FUN party v Kranju in Ritem Planeta v Celju.

Minuli petek so celjski in kranjski Planet Tuš zasedli velikani prazgodovine, konec meseca pa prihaja razstava dinozavrov še v primorski in štajerski Planetu Tuš. Avle Planetov so tako zavzeli dinozavri, dogodek pa spremlja tudi razstava fosilov in raznoliko spremljevalno dogajanje s plesom in ustvarjalnimi delavnicami za otroke ter številne akcije in popusti v trgovinah in lokalih Planetov Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več