Disco Planeti tudi v septembru ponujajo zanimive koncerte

Z začetkom šole in prihodom jeseni tudi dogajanje v Planetih Tuš dobiva nove poudarke. Potem ko je začetek septembra zaznavalo praznovanje rojstnih dnevov Planetov Tuš Maribor in Novo mesto, bo preostanek septembra predvsem v znamenju ustvarjalnosti. Najbolj kreativno bo v Planetu Tuš Koper, kjer bodo s štampiljkami ustvarjali vsak teden do konca meseca. V Kopru se bodo otroci lahko postavili pred fotografski aparat profesionalne fotografinje, na ogled pa bo tudi razstava fotografij iz narave. Zabave s priljubljenimi glasbenimi izvajalci se v Disco Planetih nadaljujejo tudi v septembru.

V Planetu Tuš Koper bo septembra vsak četrtek med 17. in 18. uro na brezplačnih delavnicah pokalo od kreativnosti. Glavni ustvarjalni pripomoček bodo poleg lastne domišljije štampiljke in šablone, ob ustvarjanju izdelka pa si bo vsak udeleženec delavnice pridobil tudi kupon za 20 % popust na ves naslednji nakup v Rayher hobby and art. Končen rezultat kreativnosti, ki jo omogoča fotografski aparat, si bo moč v Planetu Tuš v Kopru vse do konca meseca ogledati na razstavi fotografij Občuti naravo. Fotografski aparat pa bo imel v koprskem Planetu poleg tega glavno vlogo tudi med 12. in 15. septembrom, ko bo izkušena fotografinja poskrbela za čudovite profesionalne fotografije otrok in ujet najbolj iskren trenutek otroškega nasmeha. Kako le-tega ohraniti čim lepšega, se bodo lahko 14. septembra obiskovalci poučili na delavnici za zdrav nasmeh v Planetu Tuš Maribor. Tam bodo na zabaven način spoznali, kako je potrebno uporabljati zobno ščetko, da karseda učinkovito opravi svojo nalogo.

Čeprav bo v Disco Planetih vse do začetka zadnjega tedna septembra ob skupnem spremljanju prenosov evropskega prvenstva v košarki vladalo predvsem navijaško vzdušje, pa bodo svoje mesto našli tudi priljubljeni plesni ritmi. Po odmevnih nastopih v Kopru in Mariboru bo s hitom poletja Gajba puna piva Djomla oboževalce razvnel še v Celju in Kranju, v Kranju in Kopru bodo nastopili Manche in Družba ter Dado Polumenta, v Planetih Tuš Maribor in Kranj pa s Tanjo Žagar ob koncu meseca pripravljajo tudi slovenski uvod v prihajajoči znameniti največji evropski praznik piva.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.