Disco Planet Celje bo pomlad priklical s Tonyjem Cetinskim in Severino

Disco Planet Celje bo letos pomlad priklical s trenutno najbolj vročimi imeni hrvaške glasbene scene. Premierno bo že to soboto nastopil Tony Cetinski, Severina pa v goste prihaja ravno na večer, ki letos velja za koledarski pričetek pomladi. Predpomladno vročico bodo z erotičnim šovom ob dnevu žena začinili postavni fantje skupine Total Knockout. Spektakli, ki jih obljubljajo zvezdniška imena, so hkrati napoved odličnih zabav in pestrih pomladnih dogodkov v Planetu Tuš Celje.

Celjani so že večkrat dokazali, da cenijo hrvaške glasbene izvajalce in tokrat jim ne bodo prisluhnili le po radiu ali med dopustovanjem v naši sosednji državi. Planet Tuš Celje bo namreč pred pričetkom pomladi gostil dve vroči imeni hrvaške estrade. Že to soboto, 27. februarja, bo premierno nastopil Tony Cetinski, pop in crossover pevec, ki občinstvo ogreva s številnimi uspešnicami svoje dolgoletne kariere. »Umirem 100 puta dnevno«, »Blago onom ko te ima« in druge legendarne melodije obljubljajo vrhunski pop spektakel, ki bo občinstvo navduševal od 23. ure dalje.

Vstop v marec bo najbolj razveselil nežnejši spol, saj bo sobota, 7. marca, namenjena praznovanju dneva žena. S svojim nastopom in izklesanimi telesi bo vse obiskovalke zabavala skupina Total Knockout z edinstveno erotično plesno predstavo.

V petek, 20. marca, bo oder Disco Planeta Celje zavzela Severina. S svežim izgledom in novim albumom »Dobrodošao u klub« hrvaška estradnica obljublja pomladno prebujanje. Da je na vrhuncu svoje glasbene kariere bo ob pomladanskem enakonočju zvezdnica dokazala z mega koncertom, njene legendarne in nove skladbe pa bodo odmevale še dolgo v prvo pomladno noč.