Diktator – premiera meseca v Planetih Tuš

  • 1

V Planete Tuš prihaja premiera meseca – genialna komedija Dikator britanskega komika Sashe Barona Choena. Ob tem se bo premierno zavrtela še romantična komedija Kaj pričakovati, ko pričakuješ s Cameron Diaz in Jennifer Lopez. Na vrhu lestvice gledanosti še vedno ostaja pustolovski spektakel Maščevalci. V Disco Planetu Celje bodo v petek nastopili Tabujevci, v Mariboru se bo nadaljeval izbor za Mistra Slovenije, v Kopru pa pripravljajo koncert XQZ & Klemen Slakonja.

V Planete Tuš prihaja v četrtek junaška zgodba o diktatorju, ki tvega svoje življenje, z namenom, da demokracija ne bi nikoli prišla v njegovo deželo, ki jo tako ljubeče zatira. Nagrajeni pisec, zabavljač in filmar Sacha Baron Cohen se je proslavil z upodabljanjem kulturnih nasprotij. Kot Ali G, Borat in Bruno. V vlogi generala Aladeena v Diktatorju pa se je iz resničnega življenja preselil v izmišljeno okolje, čeprav je na trenutke precej blizu resničnosti. Druga premiera tedna bo romantična komedija Kaj pričakovati, ko pričakuješ, nastala po literarni uspešnici Heidi Murkoff. Filmska zgodba govori o pogledu petih parov na družinsko življenje in pričakovanje na prvega otroka, med zvezdniško igralsko zasedbo pa izstopata Cameron Diaz in Jennifer Lopez.

Minuli konec tedna so v Planetih Tuš našteli 9.973 gledalcev. Na prvem mestu tudi po tem vikendu ostaja pustolovski spektakel Maščevalci, na drugem mestu pa nadaljevanje plesne komedije Ulični ples 2 3D. Na tretjem mestu je novodobna adaptacija legendarne pravljice o Sneguljčici Zrcalce, zrcalce, na četrtem je pristala fantazijska komedija Temne sence, lestvico pa zaključuje animirana družinska pustolovščina Delfin: Zgodba o sanjaču.

Pomladno razpoloženje se je preselilo tudi v Disco Planete. Ta petek, 18. maja, bodo Tabujevci zabavali v Celju, v Mariboru se bo nadaljeval izbor za Mistra Slovenije, v Kopru pa pripravljajo koncert XQZ & Klemna Slakonje. V soboto, 19. maja, bosta v Celju in Kopru Man in black partya. V avlah Planetov Tuš vlada veselo podvodno vzdušje, saj obiskovalce vsak petek ob 17. uri pričaka delfinček in zabavno rajanje. V soboto bodo v sklopu dogodkov iz akcije Podvodni svet ob 11. uri v Celju in Kranju spodbujali kreativnost najmlajših z morsko delavnico, v Mariboru pa bodo ob 10. uri z Društvom Morigenos raziskovali slovenske delfine, v Kopru pa bo ob 17. uri potekala delavnica izdelovanja morskih živali iz balonov. V kranjskem Planetu Tuš je na ogled tudi razstava fotografij iz podvodnega sveta. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.