Diktator – premiera meseca v Planetih Tuš

  • 1

V Planete Tuš prihaja premiera meseca – genialna komedija Dikator britanskega komika Sashe Barona Choena. Ob tem se bo premierno zavrtela še romantična komedija Kaj pričakovati, ko pričakuješ s Cameron Diaz in Jennifer Lopez. Na vrhu lestvice gledanosti še vedno ostaja pustolovski spektakel Maščevalci. V Disco Planetu Celje bodo v petek nastopili Tabujevci, v Mariboru se bo nadaljeval izbor za Mistra Slovenije, v Kopru pa pripravljajo koncert XQZ & Klemen Slakonja.

V Planete Tuš prihaja v četrtek junaška zgodba o diktatorju, ki tvega svoje življenje, z namenom, da demokracija ne bi nikoli prišla v njegovo deželo, ki jo tako ljubeče zatira. Nagrajeni pisec, zabavljač in filmar Sacha Baron Cohen se je proslavil z upodabljanjem kulturnih nasprotij. Kot Ali G, Borat in Bruno. V vlogi generala Aladeena v Diktatorju pa se je iz resničnega življenja preselil v izmišljeno okolje, čeprav je na trenutke precej blizu resničnosti. Druga premiera tedna bo romantična komedija Kaj pričakovati, ko pričakuješ, nastala po literarni uspešnici Heidi Murkoff. Filmska zgodba govori o pogledu petih parov na družinsko življenje in pričakovanje na prvega otroka, med zvezdniško igralsko zasedbo pa izstopata Cameron Diaz in Jennifer Lopez.

Minuli konec tedna so v Planetih Tuš našteli 9.973 gledalcev. Na prvem mestu tudi po tem vikendu ostaja pustolovski spektakel Maščevalci, na drugem mestu pa nadaljevanje plesne komedije Ulični ples 2 3D. Na tretjem mestu je novodobna adaptacija legendarne pravljice o Sneguljčici Zrcalce, zrcalce, na četrtem je pristala fantazijska komedija Temne sence, lestvico pa zaključuje animirana družinska pustolovščina Delfin: Zgodba o sanjaču.

Pomladno razpoloženje se je preselilo tudi v Disco Planete. Ta petek, 18. maja, bodo Tabujevci zabavali v Celju, v Mariboru se bo nadaljeval izbor za Mistra Slovenije, v Kopru pa pripravljajo koncert XQZ & Klemna Slakonje. V soboto, 19. maja, bosta v Celju in Kopru Man in black partya. V avlah Planetov Tuš vlada veselo podvodno vzdušje, saj obiskovalce vsak petek ob 17. uri pričaka delfinček in zabavno rajanje. V soboto bodo v sklopu dogodkov iz akcije Podvodni svet ob 11. uri v Celju in Kranju spodbujali kreativnost najmlajših z morsko delavnico, v Mariboru pa bodo ob 10. uri z Društvom Morigenos raziskovali slovenske delfine, v Kopru pa bo ob 17. uri potekala delavnica izdelovanja morskih živali iz balonov. V kranjskem Planetu Tuš je na ogled tudi razstava fotografij iz podvodnega sveta. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.