Deveti Tušev supermarket v BIH se odpira danes v Ugljeviku

Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Ugljeviku se nadaljuje intenzivna širitev v tujini.

Deveti Tušev supermarket v BIH se odpira danes v Ugljeviku Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Ugljeviku se nadaljuje intenzivna širitev v tujini. Tuš Holding, ki je samo v mesecu oktobru v tujini odprl kar štiri trgovske objekte, je investicijsko aktiven tudi na domačem tržišču, saj je pred tednom dni realiziral tudi svojo letos največjo investicijo, kar 32 mio evrov vreden zabaviščno-trgovski kompleks Planet Tuš v Kranju.

Naša najnovejša investicija je trgovski objekt z 1800 m2 površine v Ugljeviku, v katerem je poleg Tuševega supermarketa tudi gostinski lokal, z njim pa smo v Tušu odprli 32 novih delovnih mest.

Na bosansko-hercegovski trg smo prvič stopili leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi trgovski center. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini še okrepili s supermarketi v Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkem, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju in danes Ugljeviku. V letošnjem letu pa smo vstopili tudi na srbski in makedonski trg. V Srbiji imamo tako odprte že štiri supermarkete, v Makedoniji pa dva.

Za širitev svoje prodajne mreže na trge BiH, Srbije in Makedonije smo samo v letošnjem letu v Tušu namenili skupaj več kot 60 milijonov evrov. Letos smo tako na tržiščih BiH, Srbije in Makedonije odprli že deset novih supermarketov, do konca leta pa bomo na tujih trgih realizirali skupaj še pet novih trgovskih objektov. S tem bomo v Tuš Holdingu uspešno realizirali svoje širitvene cilje, ki smo jih napovedali pred slabim letom dni, in leto zaključili s kar dvajsetimi trgovskimi objekti na tujih trgih.

V obstoječih poslovnih enotah v tujini trenutno zaposlujemo že več kot 650 ljudi, od tega 400 v BiH, 200 v Srbiji in več kot 90 v Makedoniji. Z novimi otvoritvami pa se bo skupno število zaposlenih na treh tujih trgih do konca leta povzpelo na več kot 800.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.