Deveti Tušev supermarket v BIH se odpira danes v Ugljeviku

Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Ugljeviku se nadaljuje intenzivna širitev v tujini.

Deveti Tušev supermarket v BIH se odpira danes v Ugljeviku Z današnjo otvoritvijo Tuševega supermarketa v Ugljeviku se nadaljuje intenzivna širitev v tujini. Tuš Holding, ki je samo v mesecu oktobru v tujini odprl kar štiri trgovske objekte, je investicijsko aktiven tudi na domačem tržišču, saj je pred tednom dni realiziral tudi svojo letos največjo investicijo, kar 32 mio evrov vreden zabaviščno-trgovski kompleks Planet Tuš v Kranju.

Naša najnovejša investicija je trgovski objekt z 1800 m2 površine v Ugljeviku, v katerem je poleg Tuševega supermarketa tudi gostinski lokal, z njim pa smo v Tušu odprli 32 novih delovnih mest.

Na bosansko-hercegovski trg smo prvič stopili leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi trgovski center. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini še okrepili s supermarketi v Bijeljini, Cazinu, Tuzli, Brčkem, Mostarju, Sarajevu, Prnjavorju in danes Ugljeviku. V letošnjem letu pa smo vstopili tudi na srbski in makedonski trg. V Srbiji imamo tako odprte že štiri supermarkete, v Makedoniji pa dva.

Za širitev svoje prodajne mreže na trge BiH, Srbije in Makedonije smo samo v letošnjem letu v Tušu namenili skupaj več kot 60 milijonov evrov. Letos smo tako na tržiščih BiH, Srbije in Makedonije odprli že deset novih supermarketov, do konca leta pa bomo na tujih trgih realizirali skupaj še pet novih trgovskih objektov. S tem bomo v Tuš Holdingu uspešno realizirali svoje širitvene cilje, ki smo jih napovedali pred slabim letom dni, in leto zaključili s kar dvajsetimi trgovskimi objekti na tujih trgih.

V obstoječih poslovnih enotah v tujini trenutno zaposlujemo že več kot 650 ljudi, od tega 400 v BiH, 200 v Srbiji in več kot 90 v Makedoniji. Z novimi otvoritvami pa se bo skupno število zaposlenih na treh tujih trgih do konca leta povzpelo na več kot 800.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več