Decembrska pravljična doživetja v Planetu Tuš Koper

S prvimi vožnjami je danes pravljični vlakec popeljal Planet Tuš Koper in njegove obiskovalce v veseli december. Center prazničnih nakupov in ugodnosti bodo dopolnila zabava za starejše in pravljična doživetja za najmlajše, ki se bodo stopnjevala skozi mesec do težko pričakovanega vstopa v 2015. Petkov obisk Miklavža, brezplačno praznično fotografiranje otrok, ustvarjalnice se bodo stopnjevale do prihoda drugega dobrega moža. S svojim pismom ga bo iz daljne Laponije privabila Pika Nogavička. Ne samo otroci, tudi dame bodo deležne prazničnega ličenja, vse obiskovalce pa bodo strokonjaki poučili tudi o varni uporabi pirotehničnih izdelkov ter pripravili prenovoletno praznovanje z ognjemetom, golažem in kuhanim vinom. Vrhunec bo tokrat potekal v Disco Planetu s Severino. Praznični delovni čas Planeta Tuš Koper bo vsako nedeljo v decembru vse do 17. ure.

Veseli december se je v Planetu Tuš Koper pričel s sopihanjem pravljičnega vlakca, ki bo najmlajše v svet pravljic vozil ves december. Že v petek pa jih bosta ob 17. uri razveselila Škrata Nerodni in Godrnjavček, ki bosta v predstavi polni smeha postavila čudovito novoletno jelko in poskrbela, da bo Miklavž pod njo pustil darila. Skupaj z otroci ga bosta škrata priklicala po predstavi in morda bo letos pripeljal s sabo tudi angele in kakšnega dobrega parklja.

Pestrih doživetij bodo deležni tudi starši, saj zagotovo še nimajo praznične fotografije svojih otrok. Te bodo brezplačno izdelovali v soboto, 13. decembra, med 9. do 19. uro, ko bodo naše najmlajše v objektiv strokovnjaki ujeli pred posebnih sanjskim ozadjem. Ravno to soboto popoldne pa bodo na svoj račun prišle tudi dame, ki jih bo vrhunski Evgen naučil trikov ličenja, da bodo v prazničnih dneh zasijale v posebnih barvah. Vrhunec doživetij bo že prihodnjo soboto, ko bo Pika Nogavička pisala Božičku, nešteto želja ji bodo otroci pomagali zapisati v predstavi ob 11. uri, potem pa bodo videli katera od teh bo uresničena. Božiček bo namreč po predstavi obiskal otroke in jih razveselil z majhnimi presenečenji. Obisk dobrega možu bo na ta dan ob 17. uri dopolnilo še druženje na parkirišču, kjer bodo vsi ljubitelji lučk, poka in pirotehnike priča veličastni predstavitvi pirotehničnih izdelkov in ognjemeta, pogreli pa se bodo s kuhanim vinom in brezplačnim golažem.

Praznična doživetja s tem ne bodo zamrla, saj se že v petek, 26. decembra, od 23. ure dalje obeta svetleča zabava s Severino v Discu Planetu. Slednji bo skozi december postregel s glamuroznimi zabavami, in sicer 90’s Dance Mania, koncertom Nede Ukraden, predbožičnim žurom vseh obalnih fakultet, X-mas secret disco party-jem in drugimi.

Številne ustvarjalne delavnice za otroke, še več predstav in dogajanje v kotičku Oslarija, ki bo v prazničnem decebru še posebej bleščav in poln norčij bodo dopolnile še praznično obarvane stojnice. Božično-novoletni sejem bo vse do zadnjega dne v tem letu ponujal ugodne nakupe in zanimive ideje za obdarovanje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.