Danes smo v Savinjski regiji odprli dva nova objekta

Danes, 5. decembra, smo v Savinjski regiji odprli kar dva nova trgovska objekta po meri najzahtevnejših kupcev. V Žalcu se je ob 11. uri na Ulici heroja Staneta 8 pričela otvoritev novega trgovskega centra s skoraj 2.000 m2 prodajnih površin …

Danes, 5. decembra, smo v Savinjski regiji odprli kar dva nova trgovska objekta po meri najzahtevnejših kupcev. V Žalcu se je ob 11. uri na Ulici heroja Staneta 8 pričela otvoritev novega trgovskega centra s skoraj 2.000 m2 prodajnih površin in s 115 parkirišči, v izgradnjo katerega smo investirali skoraj 6 milijonov evrov in s tem zagotovili 35 delovnih mest. Istočasno pa je na Cesti talcev 37 v Velenju prve kupce sprejel tudi najsodobnejši Tušev supermarket z več kot 1.000 m2 prodajnih površin in več kot 70 parkirnimi mesti. V Tušu smo v izgradnjo nove trgovine vložili skoraj 4 milijone evrov in z investicijo odprli kar 30 delovnih mest.

Včeraj je obstoječi Tuš market Žalec zaprl svoja vrata, že danes pa so kupci lahko vstopili v nov Tušev trgovski center na Ulici heroja Staneta 8, kjer se poleg treh trgovinskih in enega gostinskega lokala nahaja tudi Tušev supermarket, v katerem bo kupcem na kar 1.400 m2 prodajnih površin na voljo bogat neživilski in živilski program z nadstandardnimi oddelki mesnice, ribarnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva. Za zadovoljstvo kupcev bo skrbelo skupno 35 zaposlenih, ki jim bodo s sistemom lastne peke in dopeke čez cel dan nudili svež kruh, dnevno pa pripravljali tudi gotove pečene mesne jedi.

Poleg Tuševega supermarketa je kupcem na voljo še trgovina z oblačili, trgovina z obutvijo, prodajalna z zdravili ter gostinski lokal. K udobni nakupovalni izkušnji bo prispevalo tudi 115 urejenih parkirišč ter praktičen odpiralni čas centra. Ta bo odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure. Vrednost celotne investicije v Žalcu znaša 5,8 milijona evrov, gradnjo trgovskega centra pa je izvedlo podjetje Ingrad Gramat d.d. iz Celja. Engrotuš je kot družbeno odgovorno podjetje vložilo svoja finančna sredstva tudi v ureditev prostora in izgradnjo temeljev, na katerih bo Občina Žalec v naslednjem obdobju neposredno ob novem trgovskem centru zgradila sodobno avtobusno postajo.

Pestra ponudba pa je dostopna tudi v novem Tuševem supermarketu v Velenju, kjer je kupcem na dobrih 1.000 m2 prodajnih površin na voljo več kot 13.000 živilskih in neživilskih izdelkov. Tudi kupci v Velenju bodo na nadstandardnih oddelkih živilskega segmenta našli visoko kakovostno ponudbo po najboljših cenah. Bogat neživilski program pa bo ponujal izdelke za dom, tekstil, gospodinjske aparate in pripomočke ter še številne druge izdelke. V izgradnjo novega Tuševega supermarketa smo vložili skoraj 4 milijone evrov in v njem na novo zaposlili 30 ljudi. Supermarket je za kupce odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure, k njihovemu zadovoljstvu pa bo prispevalo tudi več kot 70 parkirnih mest.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Skupna vrednost obeh investicij v Savinjski regiji, ki sledita najsodobnejšim trendom nakupovanja, znaša 9,6 milijona evrov. Z njima bomo meščankam in meščanom Žalca ter Velenja, ki nas že poznajo in nam zaupajo, omogočili najprijetnejšo nakupovalno izkušnjo. Verjamem, da se bodo kupci na obeh lokacijah odlično počutili in da bodo z novima trgovskima pridobitvama in našo ponudbo visoko kakovostnih izdelkov po najboljših cenah zadovoljni.«

Po uradni otovoritvi obeh trgovskih objektov so se obiskovalci prepustili pestremu zabavnemu dogajanju; med 11.30 in 13.00 uro so Tuševi kuharji ponujali bograč, za katerega so prejeli že številna kulinarična priznanja. Za dobro vzdušje je v Žalcu poskrbel svetovni prvak v igranju diatonične harmonike Robert Goter, v Velenju pa je vse obiskovalce zabavala skupina Roberta Goličnika in njegovih harmonikarjev. Zvrstile so se številne degustacije, obiskovalci so se lahko preizkusili v nagradnih igrah s privlačnimi nagradami, za zabavo najmlajših pa sta poskrbela čarodeja/balonarja Jole Cole in MAC. Vrhunec otvoritvenega dogajanja se je zgodil ob 17.00 uri z nastopom Mance Špik v Velenju in priljubljene glasbene skupine Atomik Harmonik v Žalcu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več