Danes odprl vrata nov supermarket Tuš v Rogaški Slatini

Danes, v sredo, 20. junija, smo ob 11. uri, na naslovu Celjska cesta 13 v Rogaški Slatini odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.200 m2.

Danes, v sredo, 20. junija, smo ob 11. uri, na naslovu Celjska cesta 13 v Rogaški Slatini odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.200 m2. V izgradnjo trgovskega centra, v katerem bodo poleg supermarketa tudi gostinski lokal ter trgovini z obutvijo in oblačili, smo v Tušu vložili več kot 3,3 milijona evrov.

V sodobnem supermarketu, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 15.000 izdelkov, bodo bogato založeni nadstandardni oddelki ribarnice, mesnice, sadja in zelenjave, delikatese ter kruha z lastno dopeko. Kupcem bo na voljo bio kotiček, izbirali pa bodo lahko tudi med izdelki tehnike in tekstila. Z novo storitvijo Tuš foto pa bo v novem supermarketu poskrbljeno tudi za razvijanje fotografij.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: ˝Vpetost v okolje, v katerem poslujemo, in sposobnost prisluhniti potrebam lokalne skupnosti je temelj zaupanja in dobrih odnosov, ki jih v Tušu gradimo z našimi zvestimi kupci. Tudi v Rogaški Slatini smo se zato odzvali na prošnjo 3. osnovne šole Rogaška Slatina, ki ji bomo za ureditev šolskega igrišča podarili donacijski ček v vrednosti 2000 EUR.’

Otvoritev se bo z nastopom pihalnega orkestra Steklarne Rogaška Slatina pričela že malo pred 11. uro, ko bosta nov supermarket slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, in Branko Kidrič, župan občine Rogaška Slatina.

Obiskovalci se bodo po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida. V Tušu smo pripravili tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Zabava bo vrhunec dosegla ob 17. uri, ko bo otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremil še koncert naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Rogaški Slatini bo od ponedeljka do petka odprt od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure. Za kakovostno storitev bo skrbelo kar 30 novo zaposlenih. Z velikim parkiriščem, na katerem je skupaj mesta za kar 136 jeklenih konjičkov, od tega 50 pokritih ter 5 namenjenih invalidom, pa smo v Tušu poskrbeli tudi za udoben nakup.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.