Danes odprl vrata nov supermarket Tuš v Rogaški Slatini

Danes, v sredo, 20. junija, smo ob 11. uri, na naslovu Celjska cesta 13 v Rogaški Slatini odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.200 m2.

Danes, v sredo, 20. junija, smo ob 11. uri, na naslovu Celjska cesta 13 v Rogaški Slatini odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.200 m2. V izgradnjo trgovskega centra, v katerem bodo poleg supermarketa tudi gostinski lokal ter trgovini z obutvijo in oblačili, smo v Tušu vložili več kot 3,3 milijona evrov.

V sodobnem supermarketu, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 15.000 izdelkov, bodo bogato založeni nadstandardni oddelki ribarnice, mesnice, sadja in zelenjave, delikatese ter kruha z lastno dopeko. Kupcem bo na voljo bio kotiček, izbirali pa bodo lahko tudi med izdelki tehnike in tekstila. Z novo storitvijo Tuš foto pa bo v novem supermarketu poskrbljeno tudi za razvijanje fotografij.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: ˝Vpetost v okolje, v katerem poslujemo, in sposobnost prisluhniti potrebam lokalne skupnosti je temelj zaupanja in dobrih odnosov, ki jih v Tušu gradimo z našimi zvestimi kupci. Tudi v Rogaški Slatini smo se zato odzvali na prošnjo 3. osnovne šole Rogaška Slatina, ki ji bomo za ureditev šolskega igrišča podarili donacijski ček v vrednosti 2000 EUR.’

Otvoritev se bo z nastopom pihalnega orkestra Steklarne Rogaška Slatina pričela že malo pred 11. uro, ko bosta nov supermarket slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, in Branko Kidrič, župan občine Rogaška Slatina.

Obiskovalci se bodo po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida. V Tušu smo pripravili tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Zabava bo vrhunec dosegla ob 17. uri, ko bo otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremil še koncert naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Rogaški Slatini bo od ponedeljka do petka odprt od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure. Za kakovostno storitev bo skrbelo kar 30 novo zaposlenih. Z velikim parkiriščem, na katerem je skupaj mesta za kar 136 jeklenih konjičkov, od tega 50 pokritih ter 5 namenjenih invalidom, pa smo v Tušu poskrbeli tudi za udoben nakup.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.