Danes odpira vrata prvi supermarket Tuš na Prevaljah

Danes, v sredo, 12. aprila, ob 11. uri, se je na naslovu Zgornji kraj 13 na Prevaljah odprl nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino 1000 m2.

Danes, v sredo, 12. aprila, ob 11. uri, se je na naslovu Zgornji kraj 13 na Prevaljah odprl nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino 1000 m2.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝V izgradnjo supermarketa v Prevaljah smo vložili 530 milijonov tolarjev. Na prodajni površini skoraj 1000 m2 bo kupcem ponujal bogat prodajni program živil in neživil, posebej pa ga bodo odlikovali dobro založena mesnica in nadstandardni oddelki sadja in zelenjave, kruha ter delikates.˝

Otvoritev supermarketa je napovedal Pihalni orkester Prevalje. S slavnostnim prerezom traku sta ga odprla naš direktor Engrotuš Aleksander Svetelšek in župan občine Prevalje dr. Matic Tasič. Družba Engrotuš je tudi ob tej priložnosti 500 tisoč tolarjev podarila v dobrodelne namene. Ček je v imenu Vrtca Prevalje prevzela njegova ravnateljica Tatjana Grahovac.

Otvoritev se je nadaljevala ob glasbeni spremljavi ansambla Tapravih 6, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali z odličnim na številnih tekmovanjih nagrajenim bogračem. Dogajanje z degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida ter presenečenji in darili za obiskovalce je ob 16.30 doseglo vrhunec z nastopom Rebeke Dremelj ter turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Supermarket Tuš bo od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah do 17. in ob nedeljah do 12. ure. Za zadovoljstvo in dobro postrežbo bo skrbelo 28 zaposlenih, od tega smo na novo zaposlili kar 19 oseb. Za udobje kupcev pa smo poskrbeli tudi z velikim parkiriščem.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.