Danes odpira vrata prvi supermarket Tuš na Prevaljah

Danes, v sredo, 12. aprila, ob 11. uri, se je na naslovu Zgornji kraj 13 na Prevaljah odprl nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino 1000 m2.

Danes, v sredo, 12. aprila, ob 11. uri, se je na naslovu Zgornji kraj 13 na Prevaljah odprl nov moderen supermarket Tuš z neto prodajno površino 1000 m2.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o investiciji povedal: ˝V izgradnjo supermarketa v Prevaljah smo vložili 530 milijonov tolarjev. Na prodajni površini skoraj 1000 m2 bo kupcem ponujal bogat prodajni program živil in neživil, posebej pa ga bodo odlikovali dobro založena mesnica in nadstandardni oddelki sadja in zelenjave, kruha ter delikates.˝

Otvoritev supermarketa je napovedal Pihalni orkester Prevalje. S slavnostnim prerezom traku sta ga odprla naš direktor Engrotuš Aleksander Svetelšek in župan občine Prevalje dr. Matic Tasič. Družba Engrotuš je tudi ob tej priložnosti 500 tisoč tolarjev podarila v dobrodelne namene. Ček je v imenu Vrtca Prevalje prevzela njegova ravnateljica Tatjana Grahovac.

Otvoritev se je nadaljevala ob glasbeni spremljavi ansambla Tapravih 6, obiskovalci pa se bodo lahko okrepčali z odličnim na številnih tekmovanjih nagrajenim bogračem. Dogajanje z degustacijami, animacijami balonarja in čarodeja Davida ter presenečenji in darili za obiskovalce je ob 16.30 doseglo vrhunec z nastopom Rebeke Dremelj ter turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Supermarket Tuš bo od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah do 17. in ob nedeljah do 12. ure. Za zadovoljstvo in dobro postrežbo bo skrbelo 28 zaposlenih, od tega smo na novo zaposlili kar 19 oseb. Za udobje kupcev pa smo poskrbeli tudi z velikim parkiriščem.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več