Danes je odprl svoja vrata najsodobnejši Tuš hipermarket

  • 13

Od danes dalje se v Planetu Tuš Celje nahaja popolnoma prenovljen in najsodobnejši Tuš hipermarket, ki je pravo kulinarično doživetje. Hipermarket vsebuje nadgradnjo celotne sveže ponudbe in razširjene sveže oddelke, varčno in okolju prijazno hladilno opremo, okrepljen prodajni program, optimizacijo nakupovalne poti in popolnoma novo razporeditev oddelkov. Novosti poslovalnice so tudi samopostrežne blagajne, otroški in »to go» kotiček ter okrepljena ekipa zaposlenih. Pester otvoritveni program bo trajal kar tri dni.

Hipermarket, oblikovan po sodobnih nakupovalnih trendih, je v prenovljeni podobi kupcem prinesel premišljeno urejen prostor, prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja, in novo oblikovano nakupno pot, ki se povsem prilagaja njihovim potrebam in željam. Tako je ena od najopaznejših sprememb posegla v novo oblikovano razporeditev in celovito prenovo vseh oddelkov. Med njimi prednjačijo sveži oddelki, ki so odslej v popolnoma novi podobi, izboljšani in razširjeni, ter vsebujejo nov oddelek sadja in zelenjave, mesnico z bogatim izborom mesnih pripravkov ter specializiranih vrst mesa, kruh z lastno pekarno, samopostrežnim sistemom ter svežimi brezglutenskimi izdelki, ribarnico, delikateso, mlečni oddelek ter toploteko, ki vsebuje preko 40 vrst različne pripravljene hrane, tudi jedi izpod peke. Vsem je skupna tudi nova, varčna in okolju prijazna hladilna linija ter nova varčna razsvetljava. Razširjen je tudi prodajni asortiman poslovalnice, ki še vedno vsebuje poseben poudarek na izdelkih lokalnega, slovenskega porekla, na prodajnem mestu jih je kar več kot 70 odstotkov.

Novostim se pridružujejo še posebnosti hipermarketa, odslej bodo kupci lahko plačevali tudi na novih samopostrežnih blagajnah, se z otroci ustavili v otroškem kotičku in izbrali hitro malico v »to go« kotičku, ki vsebuje solate, smoothije, pice, sendviče, kavo in druge prigrizke. Poslovalnica je tako pravo kulinarično doživetje in bo zagotovo zadovoljila širok spekter gurmanskih navdušencev: »najobsežnejšo prenovo našega najbolj obiskanega hipermarketa smo načrtovali kar nekaj časa in ponosni smo, da je vsak kotiček do potankosti izpopolnjen. Tako se popolnoma prilagaja širokem spektru kupcev in ponuja posebno kulinarično obarvano nakupovalno izkušnjo. Ponosni smo, da nam je uspelo našim kupcem pripraviti prav poseben in izrazito okrepljen prodajni program. Z današnjo otvoritvijo torej dokazujemo, da je Tuš postal slovenski trgovec najbolj zadovoljnih kupcev,« je povedal Uroš Žafran, direktor maloprodaje v Tušu.

Otvoritev je spremljal bogat program, saj so potekale številne otroške delavnice in animacije, otvoritev so pospremile omamne vonjave različnih odličnih jedi. Kulinarično obarvan otvoritveni program se nadaljuje tudi v petek, ko bo v popoldanskih urah mojstrovine pričaral Lojze Čop v Delimano cooking showu, sledila pa bo zabava z ansamblom Darje Gajšek Smooth band. Otroci se bodo medtem zabavali z animatorji, prav tako bodo obilo otroških delavnic deležni še celotno sobotno dopoldne, ko se bo tridnevno otvoritveno dogajanje zaključilo z razrezom torte velikane in velikim nagradnim žrebanjem ob 11. uri.

Vabljeni v prenovljen, najsodobnejši Tuš hipermarket Planet Celje

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več