Člani Tuš Kluba dobesedno razgrabili Rowentine izdelke

V podjetju Engrotuš smo za svoje najzvestejše kupce, člane Tuš kluba, v septembru pripravili posebno akcijo zbiranja Tuševih zvezdic. Uspeh akcije je bil nepričakovan tako za nas kot za podjetje Rowenta.

V podjetju Engrotuš smo za svoje najzvestejše kupce, člane Tuš kluba, v septembru pripravili posebno akcijo zbiranja Tuševih zvezdic. Uspeh akcije je bil nepričakovan tako za nas kot za podjetje Rowenta. Najbolj so šli v promet Rowentini likalniki, ki so bili iz trgovin dobesedno razgrabljeni. V naših trgovinah smo jih v manj kot treh mesecih prodali kar petnajst tisoč. V družbi Engrotuš se kupcem za vse nevšečnosti iskreno opravičujemo in obljubljamo, da bodo novo zalogo dobili najkasneje do 6. decembra, ko bodo likalniki na voljo vsem, ki jih želijo kupiti.

Vsem kupcem zagotavljamo, da bomo v najkrajšem možnem roku pridobili zadostno število izdelkov iz akcije Zbirajmo Tuševe zvezdice in vas prosimo za potrpljenje in razumevanje. Uspeh akcije smo tako v družbi Engrotuš kot v Rowenti pričakovali, saj so ponujeni izdelki po izjemno nizki ceni res vrhunske kvalitete. Vendar pa je tako dobavitelje kot trgovine odziv kupcev presenetil.

Kupce, ki želenih izdelkov iz akcije niste mogli kupiti, naprošamo, naj se v trgovinah Tuš zapišejo na seznam čakajočih, ki bodo lahko likalnike kupili takoj, ko bodo ti zopet na razpolago. Na voljo bodo že v začetku drugega tedna meseca decembra.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec,
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.