Člani Tuš Kluba dobesedno razgrabili Rowentine izdelke

V podjetju Engrotuš smo za svoje najzvestejše kupce, člane Tuš kluba, v septembru pripravili posebno akcijo zbiranja Tuševih zvezdic. Uspeh akcije je bil nepričakovan tako za nas kot za podjetje Rowenta.

V podjetju Engrotuš smo za svoje najzvestejše kupce, člane Tuš kluba, v septembru pripravili posebno akcijo zbiranja Tuševih zvezdic. Uspeh akcije je bil nepričakovan tako za nas kot za podjetje Rowenta. Najbolj so šli v promet Rowentini likalniki, ki so bili iz trgovin dobesedno razgrabljeni. V naših trgovinah smo jih v manj kot treh mesecih prodali kar petnajst tisoč. V družbi Engrotuš se kupcem za vse nevšečnosti iskreno opravičujemo in obljubljamo, da bodo novo zalogo dobili najkasneje do 6. decembra, ko bodo likalniki na voljo vsem, ki jih želijo kupiti.

Vsem kupcem zagotavljamo, da bomo v najkrajšem možnem roku pridobili zadostno število izdelkov iz akcije Zbirajmo Tuševe zvezdice in vas prosimo za potrpljenje in razumevanje. Uspeh akcije smo tako v družbi Engrotuš kot v Rowenti pričakovali, saj so ponujeni izdelki po izjemno nizki ceni res vrhunske kvalitete. Vendar pa je tako dobavitelje kot trgovine odziv kupcev presenetil.

Kupce, ki želenih izdelkov iz akcije niste mogli kupiti, naprošamo, naj se v trgovinah Tuš zapišejo na seznam čakajočih, ki bodo lahko likalnike kupili takoj, ko bodo ti zopet na razpolago. Na voljo bodo že v začetku drugega tedna meseca decembra.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec,
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.