Četrtkova zabava ob rojstnem dnevu Planeta Tuš Celje

Planet Tuš je tudi v četrtek, 6. novembra 2003, od 15. ure dalje praznoval svoj prvi rojstni dan. Bilo je razigrano in veselo do poznih večernih ur! Avla Planeta Tuš je bila nabito polna.

Četrtkova zabava ob rojstnem dnevu Planeta Tuš Celje Četrtkova zabava ob rojstnem dnevu Planeta Tuš Celje

Vsem obiskovalcem je dobrodošlico najprej zaželela skupina Happy Band, ki je med obiskovalce podelila tudi 10 Tuševih darilnih vrečk! Obiskovalci so se lahko posladkali s čokoladno rolado velikanko, dolgo 20 m, ki jo je pripravilo podjetje Klasje iz Celja. Vso dogajanje so spremljale tudi degustacije sira Ljutomerčana, kave Barcaffe in sokov Frupi iz podjetja Vital Mestinje. Med obiskovalce smo podelili tudi preko 3000 balonov Tuš.

Dogajanje je svoj vrhunec doseglo s prihodom skupine Bepop. Peli so tako mladi, malo starejši, najbolj glasni pa so bili naši najmlajši! Po koncertu skupine Bepop je obiskovalce še naprej animiral čarodej Albin Anžel.