Božični koncert skupine Pop Design v Mariboru in nepozabne božične zabave

V Planetih Tuš se v predbožičnem tednu obeta zanimivo in razigrano praznično dogajanje z večeri stand up komedije, nepozabnimi božičnimi zabavami in božičnim koncertom skupine Pop design.

V Planetih Tuš se v predbožičnem tednu obeta zanimivo in razigrano praznično dogajanje z večeri stand up komedije, nepozabnimi božičnimi zabavami in božičnim koncertom skupine Pop design. V počitniškem prednovoletnem tednu pa bo živahno predvsem v otroških igralnicah Oslarijah. Na filmska platna prihaja ta teden komedija Njuna družina, nadaljevanje uspešnic Njeni tastari in Njegovi tastari. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš pa je ta vikend prevzela novost preteklega tedna, romantična komedija Življenje kot ga poznaš.

V Planetu Tuš Kranj bo v torek ob 18. uri potekala predstavitev pirotehničnih sredstev z velikim ognjemetom. Četrtkov večer bo v Planetih Tuš v znamenju smeha, na stand up večerih bodo nastopili v Celju Tanja Kocman, v Kranju Ana Marija Mitič, v Mariboru Lucija Ćirović in v Kopru Janez Usenik. Četrtkov večer bo v Mariboru v znamenju najlepših božičnih napevov s skupino Pop design. V gorenjskem Planetu pa bo četrtkov večer obarvan dobrodelno – na Belvijevem x-mas partyju bodo namreč namesto vstopnine v dobrodelne namene zbirali otroške igrače, ki bodo na Božično jutro razveselile številne otroke. Podrobnosti večera še niso znane, a organizatorji zagotavljajo, da čaka obiskovalce prava modno, plesno in glasbeno obarvana poslastica. Božična sobota je čas za odlično zabavo. Na bowlingu koprskega Planeta se obeta nekoliko drugačna funky & groovy božična zabava v ritmih v funky, disco in house glasbe, v celjskem Planetu bo za plesno razgibavanje po božičnih dobrotah poskrbel DJ Andy, v Kranju pa DJ Aqua in Errik DJ, v Mariboru pa se bodo DJu Sidu Templerju in DJ Lazyju pridružile zapeljive božičkove pomočnice. V počitniškem prednovoletnem tednu pa bo živahno predvsem v otroških igralnicah Oslarijah. Otroci v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru se bodo lahko vsak dan od 10. in 12. ure igrali, ustvarjali, plesali in peli.

V Planete Tuš prihaja ta teden komedija Njuna družina, z Robertom De Nirom in Benom Stillerjem v glavnih vlogah. Po filmih Njeni tastari in Njegovi tastari prihaja na filmska platna tretji del z naslovom Njuna družina. Potrebnih je bilo 10 let, dva sinova in premostitev številnih ovir, da bi Greg (Stiller) končno pridobil zaupanje tasta Jacka (De Niro). Toda ko Greg prične delati v farmacevtskem podjetju, Jack ponovno prične dvomiti v sposobnosti svojega zeta. Bo Greg prestal zaključni test in nasledil mesto glave v družini ali pa se bo za vedno prekinil krog zaupanja?

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 11.569 gledalcev. Prvo mesto je osvojila romantična komedija Življenje kot ga poznaš, ki si jo je ogledalo 2.314 gledalcev, na drugo mesto se je uvrstila animirana družinska komedija Megaum 3D, na tretje mesto pa je po šesti teden kraljevanja na vrhu lestvice zdrsnila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledalo 1.588 gledalcev. Peterico zaključujeta, komedija Draga, počakaj, sem na poti in domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: potovanje Potepuške zarje 3D.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več