Božični koncert skupine Pop Design v Mariboru in nepozabne božične zabave

V Planetih Tuš se v predbožičnem tednu obeta zanimivo in razigrano praznično dogajanje z večeri stand up komedije, nepozabnimi božičnimi zabavami in božičnim koncertom skupine Pop design.

V Planetih Tuš se v predbožičnem tednu obeta zanimivo in razigrano praznično dogajanje z večeri stand up komedije, nepozabnimi božičnimi zabavami in božičnim koncertom skupine Pop design. V počitniškem prednovoletnem tednu pa bo živahno predvsem v otroških igralnicah Oslarijah. Na filmska platna prihaja ta teden komedija Njuna družina, nadaljevanje uspešnic Njeni tastari in Njegovi tastari. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš pa je ta vikend prevzela novost preteklega tedna, romantična komedija Življenje kot ga poznaš.

V Planetu Tuš Kranj bo v torek ob 18. uri potekala predstavitev pirotehničnih sredstev z velikim ognjemetom. Četrtkov večer bo v Planetih Tuš v znamenju smeha, na stand up večerih bodo nastopili v Celju Tanja Kocman, v Kranju Ana Marija Mitič, v Mariboru Lucija Ćirović in v Kopru Janez Usenik. Četrtkov večer bo v Mariboru v znamenju najlepših božičnih napevov s skupino Pop design. V gorenjskem Planetu pa bo četrtkov večer obarvan dobrodelno – na Belvijevem x-mas partyju bodo namreč namesto vstopnine v dobrodelne namene zbirali otroške igrače, ki bodo na Božično jutro razveselile številne otroke. Podrobnosti večera še niso znane, a organizatorji zagotavljajo, da čaka obiskovalce prava modno, plesno in glasbeno obarvana poslastica. Božična sobota je čas za odlično zabavo. Na bowlingu koprskega Planeta se obeta nekoliko drugačna funky & groovy božična zabava v ritmih v funky, disco in house glasbe, v celjskem Planetu bo za plesno razgibavanje po božičnih dobrotah poskrbel DJ Andy, v Kranju pa DJ Aqua in Errik DJ, v Mariboru pa se bodo DJu Sidu Templerju in DJ Lazyju pridružile zapeljive božičkove pomočnice. V počitniškem prednovoletnem tednu pa bo živahno predvsem v otroških igralnicah Oslarijah. Otroci v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru se bodo lahko vsak dan od 10. in 12. ure igrali, ustvarjali, plesali in peli.

V Planete Tuš prihaja ta teden komedija Njuna družina, z Robertom De Nirom in Benom Stillerjem v glavnih vlogah. Po filmih Njeni tastari in Njegovi tastari prihaja na filmska platna tretji del z naslovom Njuna družina. Potrebnih je bilo 10 let, dva sinova in premostitev številnih ovir, da bi Greg (Stiller) končno pridobil zaupanje tasta Jacka (De Niro). Toda ko Greg prične delati v farmacevtskem podjetju, Jack ponovno prične dvomiti v sposobnosti svojega zeta. Bo Greg prestal zaključni test in nasledil mesto glave v družini ali pa se bo za vedno prekinil krog zaupanja?

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 11.569 gledalcev. Prvo mesto je osvojila romantična komedija Življenje kot ga poznaš, ki si jo je ogledalo 2.314 gledalcev, na drugo mesto se je uvrstila animirana družinska komedija Megaum 3D, na tretje mesto pa je po šesti teden kraljevanja na vrhu lestvice zdrsnila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledalo 1.588 gledalcev. Peterico zaključujeta, komedija Draga, počakaj, sem na poti in domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: potovanje Potepuške zarje 3D.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več