Božični koncert skupine Pop Design v Mariboru in nepozabne božične zabave

V Planetih Tuš se v predbožičnem tednu obeta zanimivo in razigrano praznično dogajanje z večeri stand up komedije, nepozabnimi božičnimi zabavami in božičnim koncertom skupine Pop design.

V Planetih Tuš se v predbožičnem tednu obeta zanimivo in razigrano praznično dogajanje z večeri stand up komedije, nepozabnimi božičnimi zabavami in božičnim koncertom skupine Pop design. V počitniškem prednovoletnem tednu pa bo živahno predvsem v otroških igralnicah Oslarijah. Na filmska platna prihaja ta teden komedija Njuna družina, nadaljevanje uspešnic Njeni tastari in Njegovi tastari. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš pa je ta vikend prevzela novost preteklega tedna, romantična komedija Življenje kot ga poznaš.

V Planetu Tuš Kranj bo v torek ob 18. uri potekala predstavitev pirotehničnih sredstev z velikim ognjemetom. Četrtkov večer bo v Planetih Tuš v znamenju smeha, na stand up večerih bodo nastopili v Celju Tanja Kocman, v Kranju Ana Marija Mitič, v Mariboru Lucija Ćirović in v Kopru Janez Usenik. Četrtkov večer bo v Mariboru v znamenju najlepših božičnih napevov s skupino Pop design. V gorenjskem Planetu pa bo četrtkov večer obarvan dobrodelno – na Belvijevem x-mas partyju bodo namreč namesto vstopnine v dobrodelne namene zbirali otroške igrače, ki bodo na Božično jutro razveselile številne otroke. Podrobnosti večera še niso znane, a organizatorji zagotavljajo, da čaka obiskovalce prava modno, plesno in glasbeno obarvana poslastica. Božična sobota je čas za odlično zabavo. Na bowlingu koprskega Planeta se obeta nekoliko drugačna funky & groovy božična zabava v ritmih v funky, disco in house glasbe, v celjskem Planetu bo za plesno razgibavanje po božičnih dobrotah poskrbel DJ Andy, v Kranju pa DJ Aqua in Errik DJ, v Mariboru pa se bodo DJu Sidu Templerju in DJ Lazyju pridružile zapeljive božičkove pomočnice. V počitniškem prednovoletnem tednu pa bo živahno predvsem v otroških igralnicah Oslarijah. Otroci v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru se bodo lahko vsak dan od 10. in 12. ure igrali, ustvarjali, plesali in peli.

V Planete Tuš prihaja ta teden komedija Njuna družina, z Robertom De Nirom in Benom Stillerjem v glavnih vlogah. Po filmih Njeni tastari in Njegovi tastari prihaja na filmska platna tretji del z naslovom Njuna družina. Potrebnih je bilo 10 let, dva sinova in premostitev številnih ovir, da bi Greg (Stiller) končno pridobil zaupanje tasta Jacka (De Niro). Toda ko Greg prične delati v farmacevtskem podjetju, Jack ponovno prične dvomiti v sposobnosti svojega zeta. Bo Greg prestal zaključni test in nasledil mesto glave v družini ali pa se bo za vedno prekinil krog zaupanja?

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 11.569 gledalcev. Prvo mesto je osvojila romantična komedija Življenje kot ga poznaš, ki si jo je ogledalo 2.314 gledalcev, na drugo mesto se je uvrstila animirana družinska komedija Megaum 3D, na tretje mesto pa je po šesti teden kraljevanja na vrhu lestvice zdrsnila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledalo 1.588 gledalcev. Peterico zaključujeta, komedija Draga, počakaj, sem na poti in domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: potovanje Potepuške zarje 3D.

< Nazaj

Ostale novice

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelkov Hrenovke Wudy, maxipack, 1 kg, AIA-AGRICOLA ITALIAN (EAN: 8008110002275, rok trajanja 29. 9. 2022, 21. 10. 2022, 27. 10. 2022, 28. 10. 2022, 8. 11. 2022, 18. 11. 2022, 22. 11. 2022 in 24. 11. 2022) in Hrenovke Wudy, perutninske, vak. pak., 250 g … Več

  • Pri pregledu cen, ki so bile 19. septembra 2022 objavljene v primerjalniku cen osnovnih živil na spletni strani Naša super hrana, smo opazili več nepravilnosti, ki vplivajo na končni izračun košarice izdelkov za trgovine Tuš. Ob tem se v določenih primerih primerjajo cene neprimerljivih izdelkov, saj so izdelki lastnih blagovnih znamk … Več