Božiček v Planetu Tuš Celje

V sredo, 18. 12. 2003 ob 17. uri je vse otroke obiskal Božiček s svojim spremstvom.

V sredo, 18. 12. 2003 ob 17. uri je vse otroke obiskal Božiček s svojim spremstvom. V Planet TUŠ Celje ga je na saneh pripeljal severni jelen.


Čakalo ga je veliko otrok s svojimi starši, zato je vse že ob svojem prihodu prav lepo pozdravil. Otroci, tako mali, kot tudi nekoliko večji, so bili njegovega prihoda zelo veseli. Nekateri otroci so bili tudi tako korajžni, da so prišli Božička pozdravit kar na njegov oder in so skupaj z njim kaj zapeli, povedali in se nasmejali. Vsak izmed otrok je bil za svoj pogum tudi nagrajen.


Božiček je vsem otrokom zaželel vesele božične praznike in veliko sreče ter razigranosti v novem letu in zopet odbrzel na svojih saneh naprej, saj ga te dni čaka še veliko dela! Na prizorišču so ostale še snežinke, ki so med otroke podelile vsa darila, ki jih je zanje pripravil Božiček in njegovi pomočniki!

Prireditev je obiskalo okrog 2000 judi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.