Božiček v Planetu Tuš Celje

V sredo, 18. 12. 2003 ob 17. uri je vse otroke obiskal Božiček s svojim spremstvom.

V sredo, 18. 12. 2003 ob 17. uri je vse otroke obiskal Božiček s svojim spremstvom. V Planet TUŠ Celje ga je na saneh pripeljal severni jelen.

Božiček v Planetu Tuš Celje Božiček v Planetu Tuš Celje
Čakalo ga je veliko otrok s svojimi starši, zato je vse že ob svojem prihodu prav lepo pozdravil. Otroci, tako mali, kot tudi nekoliko večji, so bili njegovega prihoda zelo veseli. Nekateri otroci so bili tudi tako korajžni, da so prišli Božička pozdravit kar na njegov oder in so skupaj z njim kaj zapeli, povedali in se nasmejali. Vsak izmed otrok je bil za svoj pogum tudi nagrajen.

Božiček v Planetu Tuš Celje Božiček v Planetu Tuš Celje
Božiček je vsem otrokom zaželel vesele božične praznike in veliko sreče ter razigranosti v novem letu in zopet odbrzel na svojih saneh naprej, saj ga te dni čaka še veliko dela! Na prizorišču so ostale še snežinke, ki so med otroke podelile vsa darila, ki jih je zanje pripravil Božiček in njegovi pomočniki!

Prireditev je obiskalo okrog 2000 judi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.