Božiček v Planetu Tuš Celje

V sredo, 18. 12. 2003 ob 17. uri je vse otroke obiskal Božiček s svojim spremstvom.

V sredo, 18. 12. 2003 ob 17. uri je vse otroke obiskal Božiček s svojim spremstvom. V Planet TUŠ Celje ga je na saneh pripeljal severni jelen.

Božiček v Planetu Tuš Celje Božiček v Planetu Tuš Celje
Čakalo ga je veliko otrok s svojimi starši, zato je vse že ob svojem prihodu prav lepo pozdravil. Otroci, tako mali, kot tudi nekoliko večji, so bili njegovega prihoda zelo veseli. Nekateri otroci so bili tudi tako korajžni, da so prišli Božička pozdravit kar na njegov oder in so skupaj z njim kaj zapeli, povedali in se nasmejali. Vsak izmed otrok je bil za svoj pogum tudi nagrajen.

Božiček v Planetu Tuš Celje Božiček v Planetu Tuš Celje
Božiček je vsem otrokom zaželel vesele božične praznike in veliko sreče ter razigranosti v novem letu in zopet odbrzel na svojih saneh naprej, saj ga te dni čaka še veliko dela! Na prizorišču so ostale še snežinke, ki so med otroke podelile vsa darila, ki jih je zanje pripravil Božiček in njegovi pomočniki!

Prireditev je obiskalo okrog 2000 judi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več