Božiček prinesel novo ime na vrhu – skupino Skuter

Zvezdniki z bowlanjem zbrali že skoraj milijon tolarjev

Včeraj je Planet Tuš v Mariboru obiskal nov slovenski glasbeni fenomen skupina Skuter, ki jo sestavljata mariborska dj-ja Samcy Jay in Roberto Dee ter brhka Katja, finalistka tekmovanja za Idol 2004. Njihov videospot »Na pomoč« je bil v novembru eden najbolj gledanih videov na svetovnem spletu. Na lestvici Top 100 Google pa se je prebil na odlično 13. mesto.

Včeraj je tako tudi bowling dvorana v Planetu Tuš Maribor odmevala v ritmih turbofolk glasbe, pod katero so se morali vdati tudi nemočni bowling keglji. Tekmovalci so jih namreč v ritmu poskočnic podirali kot za šalo. Najbolje se je izkazal Roberto Dee, ki je na koncu z odličnimi 155 točkami za 17 točk prednosti skupino popeljal na prvo mesto in od tam izrinil dosedanje zmagovalce, ekipo reporterja Milana.

Zbiranje sredstev za otroke s posebnimi potrebami gre slovenskim zvezdnikom, ki so se odzvali na naš poziv in poziv dnevnika Večer, odlično. Z dobrodelnim bowlingom, ki poteka v Planetu Tuš v Mariboru vsak drugi četrtek, so namreč ekipa Reporterja Milana in skupine Atomik Harmonik, Karma in Skuter do sedaj zbrali že 994.000 tisoč tolarjev. Skupaj z dnevnikom Večer namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za Dom Antona Skale iz Maribora. Skupina Skuter je tako s svojim včerajšnjim rezultatom v sklad prispevala kar 310 tisoč tolarjev.

V četrtek, 4. januarja, ob 20. uri, vas v Planetu Tuš Maribor zopet čaka prav posebna zvezdniška zabava. Kdo bo takrat prikazal svoje spretnosti v podiranju kegljev, naj zaenkrat še ostane skrivnost, a bučno navijanje bo vsekakor pripomoglo k boljšim rezultatom in s tem več zbranim sredstvom.