Bowling zvezd v Planetu Tuš Maribor

Želite bowlati s pravo zvezdo? Pridružite se nam na Bowlingu zvezd, v četrtek 9. novembra ob 20. uri, ko bo z nami bowlala ekipa Reporterja Milana.

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra, ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd. Slovenski zvezdniki bodo v njem s pomočjo tekmovanja v bowlingu pomagali zbirati denar za nakup didaktičnih pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami, ki bivajo v domu Antona Skale iz Maribora.

Dobrodelna akcija v kateri družbi Engrotuš in Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopita v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo vsak drugi četrtek potekala vse do začetka meseca aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

Z nami bodo bowlali:
9.11. – Ekipa Reporterja Milana
23.11. – Atomic Harmonik

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.