Bowling zvezd v Planetu Tuš Maribor

Želite bowlati s pravo zvezdo? Pridružite se nam na Bowlingu zvezd, v četrtek 9. novembra ob 20. uri, ko bo z nami bowlala ekipa Reporterja Milana.

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra, ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd. Slovenski zvezdniki bodo v njem s pomočjo tekmovanja v bowlingu pomagali zbirati denar za nakup didaktičnih pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami, ki bivajo v domu Antona Skale iz Maribora.

Dobrodelna akcija v kateri družbi Engrotuš in Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopita v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo vsak drugi četrtek potekala vse do začetka meseca aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

Z nami bodo bowlali:
9.11. – Ekipa Reporterja Milana
23.11. – Atomic Harmonik

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.