Bowling zvezd v Planetu Tuš Maribor

Želite bowlati s pravo zvezdo? Pridružite se nam na Bowlingu zvezd, v četrtek 9. novembra ob 20. uri, ko bo z nami bowlala ekipa Reporterja Milana.

V Planetu Tuš Maribor se v četrtek, 9. novembra, ob 20. uri pričenja dobrodelni projekt Bowling zvezd. Slovenski zvezdniki bodo v njem s pomočjo tekmovanja v bowlingu pomagali zbirati denar za nakup didaktičnih pripomočkov za otroke s posebnimi potrebami, ki bivajo v domu Antona Skale iz Maribora.

Dobrodelna akcija v kateri družbi Engrotuš in Večer dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopita v sredstva, ki se stekajo v sklad za nakup didaktičnih pripomočkov za dom Antona Skale iz Maribora, bo vsak drugi četrtek potekala vse do začetka meseca aprila, ko se bodo za pokal bowlinga zvezd med seboj še enkrat pomerili vsi sodelujoči zvezdniki in zvezdnice.

Z nami bodo bowlali:
9.11. – Ekipa Reporterja Milana