Bowling z zvezdami za 10 osnovnih šol

V Planetu Tuš Koper je padel še zadnji kegelj in iz izkupička treh 20za20 Bowlingov z Zvezdami bo z novimi glasbili obdarjenih kar 10 novih slovenskih osnovnih šol.

Pobudnik in organizator Marko Soršak Soki, bobnar skupine Elvis Jackson, je na zaključnem bowlingu z zvezdami bowlal s predsednikom države Borutom Pahorjem, ki se je dogodka udeležil v družbi sina Luke in ekipe svojega kabineta. Kljub temu, da je rezultat na zaslonu ob koncu tekme pokazal v prid rockerjem, je predsednik države s prešernim nasmehom vnovič čestital Sokiju za še en velik in uspešen 20za20 podvig.

Sicer pa so se nedeljskega druženja udeležili tudi Jan Plestenjak, Tomi Meglič, Elvis Jackson, Zmelkoow, San Di Ego, Cowboys From Hell, Orleki, Jana Morelj in Miha Deželak, Sell Out in številni drugi. Pester zvezdniški obisk na dogodkih v Mariboru in Celju nedvomno priča o močni podpori Sokiju, bobnarju zasedbe Elvis Jackson, ki je v preteklih 2 letih in pol z bobni, kitarami, ojačevalci, cajoni, klaviaturami in številnimi drugimi glasbili obdaril že 40 osnovnih šol. Na poti do tako želene 100. osnovne šole je tovrstna podpora še kako pomembna.