Bowling z zvezdami: 8 osnovnih šol prejme glasbeno opremo

  • 18

V Planetu Tuš Celje je mrgolelo bowling navdušencev, med katerimi so bili tudi Martina Ipša, Tabu, Ditka, Šank Rock, Vid in Domen Valič, 6Pack Čukur, Nude, Flirrt, ekipa Survivorja, Bohem in številni drugi. Seveda je glavno vlogo odigral pobudnik Marko Soršak – Soki, nosilec projekta Sokijev 20za20 in organizator dobrodelnega bowlinga z zvezdami. V Celju so tako znani estradniki zbrali sredstva za nove 3 osnovne šole in s predhodnim mariborskim dogodkom se je številka osnovnih šol povzpela že na 8.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, je svoj glasbeno-dobrodelni projekt 20za20, s katerim že več kot 2 leti navdušuje slovenske osnovne šole, že drugo nedeljo v marcu popeljal na bowling steze. Na prvem 20za20 BOWLINGU Z ZVEZDAMI v Mariboru je uspel združiti skupine in zagotoviti sredstva za 5 šol, vsaka prijavnina v višini 20 evrov je namreč prispevala v sklad, namenjen nakupu glasbil za osnovne šole širom Slovenije. V Celju so bile vse steze prav tako polne, vsaka pod taktirko znanega slovenskega estradnika. V Celju so bowlali Martina Ipša, Tabu, Ditka, Šank Rock, Vid in Domen Valič, 6Pack Čukur, Nude, Flirrt, ekipa Survivorja in številni drugi, skupaj pa so v sklad zbrali sredstva za 3 nove osnovne šole.

Sklad 20za20 se bo prihodnjo nedeljo zopet napolnil, in sicer na bowling stezah v Planetu Tuš Koper. Na progah se bodo pomerile ekipe, ki bodo sestavljene iz enega predstavnika znanih Slovencev in štirih predstavnikov, ki se bodo na dogodek prijavili. Celotno dogajanje pa bo obogateno tudi z zanimivim spremljevalnim programom in animacijo za najmlajše obiskovalce.

Marko Soršak Soki, bobnar zasedbe Elvis Jackson, ki je za projekt 20za20 poleg posebnega priznanja s strani predsednika države Boruta Pahorja Jabolko navdiha, nedavno prejel tudi medijsko nagrado Žaromet za družbeno odgovoren projekt.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več